Komplet rustbeskyttelse til alle biler | Tectyl Danmark

Undervognsbehandling elbil

Skal din elbil undervognbehandles?

Elbilerne har indtaget vejene over hele landet, og det bliver bestemt ikke mindre i fremtiden. Men selvom elbiler består af nogle andre dele end konventionelle benzin- og dieselbiler, og batteriet ofte fylder en stor del af undervognen, så kan din elbil stadig blive ramt af rustangreb. El- og hybridbiler består også af karosseri, bremserør og hjulførende dele som er udsatte for rustangreb.

Det er derfor yderst vigtigt, at din elbil får undervognsbehandling og rustbeskyttelse, selvom den kører på el og ikke har de samme dele som en benzin- og dieselbil. Elbilens undervogn er nemlig stadig udsat for fugt, vand og salt fra de danske veje, og det kan være hårdt for bilen på sigt.

Hos Tectyl tager vi hånd om din elbil, og vi sørger for, at din elbil får en grundig og professionel undervognsbehandling og rustbeskyttelse af vores kompetente medarbejdere.

Alle vores Tectyl rustbeskyttelses centre er uddannede i håndtering i el- og hybridbiler, ligesom vi har specialudarbejdede sprøjteskemaer til hver enkel bilmodel, så vi altid sikrer os at el- og hybridbiler behandles korrekt.

Vores behandling er skånsom for miljøet og særdeles effektiv i at forhindre rustangreb, så du er sikker i din elbil i mange år fremover.

Tectyl tilbyder to typer af undervognsbehandling til elbil

Undervognsbehandling af Tesla

Som en af de førende producenter af elbiler i både verden og i Danmark har Tesla i den grad vundet indpas i de danske garager. Men selvom teknologien er avanceret og rækkevidden er i top, kræver det stadig den rette behandling af undervognen at være sikker i sin Tesla.

Vi tilbyder undervognsbehandling og rustbeskyttelse af alle typer af elbiler og derfor også de forskellige Tesla-modeller. Du skal blot kontakte dit foretrukne Tectyl-center, så guider vi dig videre til den rette undervognsbehandling af din Tesla.

For Teslas undervogne er stadig udsatte for det barske, danske klima, selvom det er en elbil. Vejsalt, fugt og regn er alt sammen med til at skabe rustproblemer over tid, og det vil alle elbilejere i den grad gerne undgå. Det gør nemlig noget godt for både sikkerhed, stand og værdi i fremtiden.

At få foretaget en undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din Tesla er derfor ikke kun en investering i ydeevnen og sikkerheden, men også i videresalgsprisen når du engang skal skifte bil.

OBS! Som Tesla ejer, skal du være opmærksom på, at følgende fremgår af Teslas garantibetingelser; Hvis bilen får udført en rustbeskyttelsesbehandling, kan bilens gennemtæringsgaranti bortfalde. (Tectyl Danmark eller det pågældende rustbeskyttelses center kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle mistede garantivilkår, hvis du vælger at få udført en rustbeskyttelse på din Tesla)