Støjdæmpning til nyere biler og kassevogne | Tectyl Danmark

Støjdæmpning til nyere biler og kassevogne

Tectyl Støjdæmpning

Denne behandling er baseret på vore miljøvenlige og vandbaserede produkter.

Støjniveauet i bilens kabine kan reduceres væsentligt med op til 3,76 dB. Meget velegnet til små og mellemstore biler samt kassevogne.

Øget kørekomfort

En Tectyl Støjdæmpning øger din komfort og arbejdsmiljøet i bilen. Det bliver nemmere at tale i telefon, høre radio eller bare føre en almindelig samtale i bilen. Støj er trættende og en støjdæmpning vil være en god mulighed for at opnå mere ro og komfort under kørsel.

Nye og nyere biler

Behandlingen er meget velegnet til nyere små og mellemstore biler samt kassevogne. Tectyl støjdæmpning reducerer støjen fra dækkene og vejen mærkbart.

Fordele ved en Tectyl Støjdæmpning

  • Mindre støj og mere ro i bilen
  • Bedre kørekomfort
  • Forbedre mulighed for musik og samtale i bilen
  • Giver en optimal brugeroplevelse af håndfri telefon

Besparelse som tillægskøb

En Tectyl Støjdæmpning kan købes som enkelt produkt - eller som tillæg til din Tectyl behandling, hvilket medfører en betydelig besparelse, da vi i forbindelse med en rustbehandling i forvejen har bilen skilt ad.

Det kan du opnå med en Tectyl Støjdæmpning

Kombiner behandlingen med en Tectyl rustbeskyttelse

miljøbehandling_til_undervogn_grønt_ikon

Tectyl tænker på miljøet

Tectyl tilbyder en miljøvenlig undervognsbehandling/rustbeskyttelse uden opløsningsmidler. Den giver ikke de typiske lugtgener eller skadelige stoffer, der drypper fra bilen.

tectyl_kompletbehandling_grøn_tegning

Kompletbehandling – til rustbeskyttelse af ældre biler

Har du en ældre bil som måske tidligere har modtaget en undervognsbehandling, bør du vælge en kompletbehandling. Den er perfekt til biler som har nogle år på bagen, også selv om den gamle rustbeskyttelse er af et andet mærke.