Undervognsbehandling garanti - Op til 30 år | Tectyl Danmark

Tectyl - med garanti det rigtige valg!

 • Vi yder op til 30 års garanti på undervognsbehandling

  En rustbeskyttet bil holder meget længere, er lettere at få gennem syn, giver færre ærgrelser og er mere værd, når bilen skal sælges igen.
  Garantilængden er op til 30 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil behandles efter gældende regler for henholdsvis Tectyl kompletbehandling eller Tectyl miljøbehandling.

  Du behøver nu kun at koncentrere dig om den udvendige vedligeholdelse.

  Garantibestemmelser

  Garantien kan dække køretøjer, som får foretaget den første behandling senest 4 år efter bilens 1. registreringsdato. Forinden gennemfører Tectyl Centret en grundig vurdering af køretøjet. Garantien gælder kun, såfremt bilejeren kan fremvise et gyldigt garantihæfte med garantimærke og underskrift fra Tectyl Centret.
  Garantiperioden kan løbe indtil køretøjets 30. år fra bilens 1. registreringsdato og er afhængig af vurderingen fra Tectyl Centret samt tidspunkt for 1. garantibehandling, idet garantien varer længere, jo tidligere bilen bliver behandlet.

  Bilens alder Antal garantiår fra bilens 1. registreringsdato
  0-18 mdr. Maks. 30 års garanti
  19-36 mdr. Maks. 20 års garanti
  37-48 mdr. Maks 15 års garanti

   

  Varevogne/gulpladebiler  
  op til 3.500 k. Maks. 12 år

   

  Garantiperiode

  I garantiperioden dækker garantien reparationer af rustskader (gennemtæringer) på karosseri og chassis, der er opstået fra den rustbeskyttede side af karosseripladen. Udførelse af lakering i forbindelse med udbedring af evt. rustskade (til nærmeste naturligt afgrænsede område). Evt. reparation skal ske på et værksted godkendt af Tectyl.

  Betingelserne for at garantien dækker

  For at garantien forbliver i kraft er det en betingelse, at din bil indleveres til behandling jf. kontrol-/behandlingsskema på side 6. Tidsfristen for behandlingerne må maksimalt afvige 1 måned fra næste behandlingsdato, som er angivet i feltet ”dato for næste behandling” på side 6.
  Såfremt bilen har/har haft karosseriskader, er det ikke muligt at indgå
  garantiordningen.
  Alle behandlinger skal foretages på bilejerens bekostning hos Tectyl Centret og dokumenteres i dette garantihæfte med stempel, garantimærke, underskrift og dato. Garantien bortfalder, hvis behandlingerne ikke er foretaget, eller tidsintervallerne ikke er overholdt.

   

   

  Garantien dækker ikke

  • Skader, som også dækkes af andre fabrikanters garanti, bilens
   kaskoforsikring eller andre forsikringer og garantier.
  • Rustskader, som opstår på forkromede dele, lakerede dele, som ikke behandles med Tectyl rustbeskyttelse, udstødningssystemer, katalysator, motorblok, bundkar, differentiale, herunder fortøj og bagtøj, ophæng, bolte, benzintant, bremse-, hydraulik- og olierør samt rørgennemføring.
  • Rustskader fra underkanten af vinduet og opad.
  • Skader, som skyldes dårligt vedligeholdelse af køretøjet.
  • Skader, som er forårsaget af uforsigtig omgang med opløsningsmidler, som f.eks. terpentin, petroleum, batterisyre m.m.
  • Skader, som er forvoldt med forsæt eller ved grov uagtsomhed eller skader, som har forbindelse med forhold, der er fortiet eller afgivet urigtige oplysninger om.
  • Skader på steder, som er udfyldt med skumplast eller lignende
   materiale, som forhindre Tectyl rustbeskyttelsesmidler i at trænge ind.
  • Hvis originale eller eftermonterede inderskærme er fjernet.
  • Afledte tab såsom værdiforringelse og afsavnserstatning.
  • Gennemtæring på steder som pyntelister, vindueslister, dørgreb,
   pladesamlinger m.m., der er opstået som følge af ejerens manglende vedligeholdelse og udbedring af lakskader i forbindelse med stenslag m.m.
  • Biler, der anvendes til motorløb o.l.

  Trafikskader

  I tilfælde af trafikulykker o.l. skal de udskiftede eller reparerede dele på
  vognen efterbehandles hos Tectyl Centret senest 4 uger, efter at
  reparationen har fundet sted. Reparationsbehandlingen skal
  dokumenteres under bemærkninger på side 5. I modsat fald bortfalder
  garantien.