Rustbeskyttelse til el- og hybridbiler | Tectyl Danmark

Tectyl rustbeskyttelse til el- og hybridbiler

Beskyt din elbil med rustbeskyttelse

Der bliver flere og flere elbiler på de danske veje, og du er sikkert havnet her på siden, fordi du selv kører i elbil. Selvom elbiler adskiller sig fra de konventionelle benzin- og dieselbiler, så må vi desværre erkende, at også elbiler bliver angrebet af rust.

Derfor er det vigtigt, at du også giver din elbil den rette behandling, så du undgår trælse rustangreb. Det gør du med en komplet og professionel rustbeskyttelse hos Tectyl, der får din elbil til at undgå de potentielt farlige rustbelægninger.

Din elbil er ligesom de konventionelle benzin- og dieselbiler ikke produceret til de danske veje og dermed ikke forberedt til det danske klima. Det betyder, at salt, sne, regn og slud er guf for rusten, der i vintermånederne angriber din elbil. Det undgår du med en rustbeskyttelse til elbil hos Tectyl.

Tectyl tilbyder to typer af rustbeskyttelse til elbil

Professionel rustbeskyttelse til elbil

Vi har hos Tectyl specialiseret os i at beskytte elbilers undervogn, hvor vi sørger for, at din elbil modtager omhyggelig og professionel rustbeskyttelse.

Vores kompetente medarbejdere er specialister i at håndtere rustbeskyttelse til elbiler, og vi anvender specialudviklede sprøjteskemaer, der er tilpasset hver bilmodel – også din elbil.

Det betyder, at elbilerne, vi har til rustbeskyttelse, behandles korrekt. Vi tilbyder også vores mere miljøvenlige rustbeskyttelse til elbiler, og denne undervognsbehandling er yderst effektiv og beskytter godt mod rustangreb. Det giver dig tryghed i elbilen mange år fremover.

Rustbeskyttelse af elbiler fra Tesla

I både Danmark og resten af verdenen er elbilen Tesla blevet uhyre populær. Den avancerede teknologi og gode rækkevidde har givet de forskellige Tesla-modeller de bedste forudsætninger for at indtage det danske marked.

Men selvom teknologien er i top, så kan de forskellige Tesla-modeller ligesom alle andre elbiler blive ramt af rust i undervognen. Vi tilbyder derfor hos Tectyl professionel og grundig rustbeskyttelse af din Tesla, så du kan føle dig sikker, og så værdien på bilen forbliver høj.

Salt på vejen, fugt, sne og regn er alt sammen med til at skade din Tesla. Ved at investere i en rustbeskyttelse af Tesla sikrer du, at din Tesla holder længere, du øger sikkerheden, og så undgår du dyre rustrelateret værkstedsbesøg.

OBS! Som Tesla ejer, skal du være opmærksom på, at følgende fremgår af Teslas garantibetingelser;
Hvis bilen får udført en rustbeskyttelsesbehandling, kan bilens gennemtæringsgaranti bortfalde.
(Tectyl Danmark eller det pågældende rustbeskyttelses center kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle mistede garantivilkår, hvis du vælger at få udført en rustbeskyttelse på din Tesla)