Rustbeskyttelse af bil | Tectyl

Rustbeskyttelse af bil

Beskyt din bil med rustbeskyttelse hos Tectyl

Vores landsdækkende netværk af centre og værksteder hos Tectyl er din trygge partner i kampen mod rust og de danske, vejrmæssige udfordringer, som kan være hårde for din bil. Vores professionelle rustbeskyttelse er med til at bevare standen på din bil i mange år fremover.

Det danske vejr kan være hårdt for din bil på grund af regn, blæst og saltede vinterveje. Det danske klima skaber nemlig de ideelle betingelser for rustdannelse og -angreb. Bilerne er ofte ikke skabt til det danske klima, når de bliver produceret, så selv for nye biler er det en god idé med rustbeskyttelse.

Vores erfarne medarbejdere garanterer rustbeskyttelse af højeste kvalitet, hvilket er afgørende for at bevare bilens værdi. Hos Tectyl går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores undervognsbehandling.

Rustbehandling af bil hos Tectyl

Det er en god idé, at din bil får rustbeskyttelse, uanset hvor gammel bilen er. Rustbehandlingen af bilen sikrer nemlig en række fordele, som både har stor betydning økonomisk og sikkerhedsmæssigt, når du sætter dig ud i bilen.

Herunder har vi samlet de fordele, du bl.a. får ved at lade Tectyl rustbehandle din bil:

 • Sikkerhed: Bliver din bil ramt af rustdannelse, vil rusten stille og roligt tære på din bils vigtige komponenter. Det kan i sidste ende betyde en forringelse af sikkerheden på vejene.
 • Højere værdi: Uanset om din bil er helt ny eller brugt, så er der større chancer for, at du kan få en højere salgspris, når du på et tidspunkt skal sælge, fordi din bil er rustbeskyttet.
 • Undgå værkstedet: Er din bil først blevet angrebet af rust, kan det betyde faste aftaler med din mekaniker. En rustbeskyttelse hos Tectyl sørger for færre rustrelaterede værkstedsbesøg.
 • Holdbarhed: Har du planlagt at beholde din bil i mange år, så er det en god idé at lade Tectyl rustbeskytte din bil, da det kan forlænge levetiden.
 • Garanti: Vi stoler på vores produkter og service hos Tectyl, så vi er helt trygge ved at give dig op til 99 års garanti* på din rustbeskyttelse hos vores Tectyl-centre i hele landet.

*Garantiperioden afhænger af bilens alder og stand ved 1. rustbeskyttelse. Det er centret, der afgør, om bilen kan oprettes i garantisystemet.

Tectyl udfører korrekt rustbeskyttelse af bil

Tectyls dygtige og kompetente specialteknikere udfører altid rustbeskyttelse af din bil efter de korrekte metoder, du finder herunder. Det har stor betydning for alle vores medarbejde på tværs af Tectyl-centre, at du får en professionel og udførlig rustbeskyttelse.

 • Bilens skjolde/bundplader, hjul og inderskærme i hjulkasserne afmonteres.
 • Salt- og skidtrester bliver grundigt afrenset.
 • Bilens hulrum behandles med et produkt med ekstrem høj indtrængningsevne indvendigt i skjulte hulrum, vanger, døre, paneler og klapper.
 • Hele undervognen, ophæng og vanger får påført rustbeskyttelse i høj kvalitet.
 • Hele undervognen får herefter påført et særdeles stærkt slidlag som afslutning.
 • Vi fotodokumenterer rustbehandlingen.
 • Vi vasker og aftørrer bilen, så den er ren og klar, når du henter bilen igen.

Prisen på rustbeskyttelse af bil

Prisen for rustbeskyttelse af din bil kan variere efter flere forskellige faktorer som eksempelvis bilmodel og produktionsår. Uanset din bils aktuelle stand og alder kan du forvente professionel rådgivning, høj service og kvalitetsprodukter hos Tectyl.

Du har altid mulighed for at få en præcis pris på rustbeskyttelse, inden du planlægger behandlingen og booker din tid hos dit foretrukne center. Dette inkluderer også tilvalg som f.eks. støjdæmpning, som kan kombineres med din rustbeskyttelse.

Hvis du er usikker på, om din bil har behov for rustbeskyttelse, tilbyder vi også en gratis rustkontrol via vores bookingformular. Her vil vores erfarne medarbejdere gennemgå din bil og vurdere, om den kræver rustbeskyttelse.