Se prisen på rustbeskyttelse | Tectyl Danmark

Prisen på rustbeskyttelse

Rustbeskyttelse til gode priser hos Tectyl

Din bil koster dig mange penge, og det ved vi hos Tectyl. Derfor tilbyder vi rustbeskyttelse til din bil til ganske konkurrencedygtige priser. For selvom rustbeskyttelse er endnu en omkostning på bilen, så er det særdeles vigtigt, at din bil får foretaget den rette rustbeskyttelse.

Vi har Tectyl-centre i hele landet, og derfor kan prisen variere en smule alt afhængig af dit foretrukne rustbeskyttelsescenter i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Uanset lokationen kan du være sikker på en professionel og kompetent rustbeskyttelse af din bil.

Prisen på rustbeskyttelsen kan variere

Lokationen er ikke den eneste faktor, der afgør prisen på din rustbeskyttelse hos Tectyl. Der er flere faktorer, der bestemmer prisen for lige netop din bils rustbeskyttelse. Bilens alder, stand og model spiller eksempelvis ind, ligesom bilens type også har betydning.

En rustbeskyttelse hos Tectyl er en investering i din bils fremtid. Hos Tectyl har du altid mulighed for at få oplyst prisen på din rustbeskyttelse, inden du booker tid hos dit foretrukne center.

miljøbehandling_til_undervogn_grønt_ikon

Tectyl tænker på miljøet

Tectyl tilbyder en miljøvenlig undervognsbehandling/rustbeskyttelse uden opløsningsmidler. Den giver ikke de typiske lugtgener eller drypper fra bilen.

tectyl_kompletbehandling_grøn_tegning

Kompletbehandling – til rustbeskyttelse af ældre biler

Har du en ældre bil som måske tidligere har modtaget en undervognsbehandling, bør du vælge en kompletbehandling. Den er perfekt til biler som har nogle år på bagen, også selv om den gamle rustbeskyttelse er af et andet mærke.

To forskellige priser på rustbeskyttelse

Hos Tectyl tilbyder vi to forskellige typer af rustbeskyttelse, der kan komme din bil til gode. Prisen på rustbeskyttelse ved de to forskellige typer varierer en smule, og det er op til dig selv og lige netop dit behov at vurdere, hvilken rustbeskyttelse din bil skal have.

Med Tectyl miljøbehandling får du en behandling helt uden opløsningsmidler og med op til 30% mindre forbrug. Behandlingen er bedst egnet til nye og nyere biler. Samtidig får du op til 4 års behandlingsinterval/holdbarhed – inkl. gratis kvalitetskontrol hvert 2. år.

Tectyl kompletbehandling er egnet til alle biler, både nye og gamle. Behandlingen er voksbaseret og indeholder et minimum af opløsningsmidler. Derudover får du 3 års behandlingsinterval/holdbarhed – inkl. gratis kvalitetskontrol hvert 2. år

Beskyt din bil med rustbeskyttelse

Den rette pris på rustbeskyttelse er vigtig for dig. Det ved vi hos Tectyl. Derfor tilbyder vi rustbeskyttelse til gode priser, som har kvaliteten helt i top. I sidste ende handler den rette rustbeskyttelse om sikkerhed og at spare penge på den lange bane.

Du undgår nemlig rustangreb, som kan have stor betydning for din bils stand i fremtiden. Det er din bils fremtidige værdi, der er på spil, når du får en rustbeskyttelse hos Tectyl. En bil uden rust har en langt højere videresalgspris, end en bil som er angrebet af rust.

Husk, at prisen på en rustbeskyttelse handler om langt mere end en engangsinvestering. Det handler om mindre vedligeholdelse, mere sikkerhed og højere videresalgspris. Er du i tvivl om priser eller vores to typer af rustbeskyttelse, er du altid velkommen til at kontakte dit foretrukne Tectyl-center, hvor vores kompetente specialister er klar til at svare på dine spørgsmål.