Om undervognsbehandling og rustbeskyttelse | Tectyl Danmark

Undervognsbehandling betaler sig!

 • Mange biler er udviklet og produceret til brug under andre forhold end vores – derfor er undervognsbehandling af din bil meget vigtig og rustbeskyttelse sikrer din investering i bilen.

  Rustbeskyttelse beskytter din bil mod de hårde klimaforhold i Danmark. Temperaturer omkring frysepunktet kombineret med salt på vejene om vinteren, giver de optimale forhold for rust i bilerne.

  - udføres altid af specialteknikere og omfatter:

  En korrekt undervognsbehandling

  • Afmontering af bilens skjolde/bundplader, hjul og inderskærme i hjulkasser
  • Grundig afrensning af alle salt- og skidtrester
  • Ekstrem høj indtrængningsevne indvendig i alle skjulte hulrum, vanger, døre, paneler og klapper mv.
  • Herefter påføres rustbeskyttelse på hele undervognen, ophæng og vanger m.m.
  • En afsluttende påføring af et særdeles stærkt slidlag på hele undervognen.
  • Fotodokumentation tilbydes hvis ønsket
  • Vask, aftørring og hærdning af bilen, så den er ren og klar ved afhentning.

  Perfekt rustbehandling med sprøjteskema

  Sprøjteskema er udarbejdet for at give den perfekte rustbehandling til netop din bil. Sprøjteskemaet viser bilens opbygning og præcis hvilke områder skal rustbeskyttes. Vi har sprøjteskemaer til 99% af alle biler og modeller på det danske marked.

  Sprøjteskemaer er den mest præcise beskrivelse af, hvor og hvordan undervognbehandlingen af din bil skal udføres for at sikre den bedst mulige undervognsbehandling.

  Der tages hensyn til elektriske dele såsom selestrammere, airbagsensorer samt plastkappe og skjolde ved døre, bund og skærme – Tectyl undervognsbehandling kommer hele vejen rundt om din bil.

  Værd at vide om Tectyl rustbeskyttelse

  Kan det betale sig at rustbeskytte sin bil?

  Det første du skal gøre dig klart er, hvor længe du vil beholde bilen. Er det mindre end 3 år, er behovet ikke så stort i første omgang, men næste køber af bilen skal være meget opmærksom på netop rustbeskyttelse. Ved videresalg er en korrekt rustbeskyttelse med foto og dokumentation et absolut plus og med til at minimere tab ved salg.

  Beholder du bilen i mere end 3 år vil en god rustbeskyttelse være det bedste. Det sikrer værdien af din bil bedre, øger sikkerheden og giver lavere omkostninger til reservedele.

  Hvorfor skal jeg vælge Tectyl?

  Tectyls produkter er voksbaseret. Det betyder, at beskyttelsen i stedet hærder og bliver siddende i min. 3 år og ofte længere. Fugten holdes ude og væk fra din bil. Tectyl giver automatisk 3 års garanti og gratis kontrol hvert 2. år.
  Fordi at produktet hærder, vil du ikke opleve nogen lugtgener i bilens kabine fra afgasning og fordampning samtidig slipper ud for lugtgener og dryp på fliser og jord.
  Økonomien og holdbarheden er således min. 50% bedre med voksbaseret rustbeskyttelse.

  Lugter Tectyl rustbeskyttelse?

  Tectyls produkter er voksbaseret og indeholder dermed ingen olier eller opløsningsmidler, som kan afgive lugte i kabinen.

  Drypper Tectyl rustbeskyttelse?

  Tectyls produkter er voksbaseret og hærder således op og kan derfor ikke dryppe. Derfor kan du efter behandling straks parkere i indkørsel og lign. uden risiko for at ødelægge egne fliser.

  Hvor ofte skal en undervognsbehandling udføres?

  Tectyl har behandlingsintervaller på op til fire år. Afvigelser kan forekomme ift. bilens stand og brug. Vi udfører derfor altid et grundigt rusttjek inden vi udfører en undervognsbehandling. Garantiaftaler kræver selvfølgelig overholdelse af intervallerne. Kør ind til Tectyl og få en faglig vurdering.

  Er rustbeskyttelse farligt?

  Påføring af produktet kan være farligt og er derfor underlagt strenge regler. Medarbejderne skal bl.a. bruge åndedrætsværn og produkterne skal opbevares korrekt for at undgå spild samt brandfare.

  Tectyl centrene er godkendt til udførelse af denne type arbejde. Rustbeskyttelse der udføres udenfor et autoriseret og godkendt Center er således ulovligt og direkte farligt for medarbejder og miljøet.

  Kontakt altid dit lokale Tectyl center for at få udbedret skader af din rustbeskyttelse.