Om undervognsbehandling og rustbeskyttelse | Tectyl Danmark

Undervognsbehandling betaler sig!

 • Rustbeskyttelse hos Tectyl beskytter din bil

  Tectyls omfattende netværk af servicecentre og værksteder i hele landet er din pålidelig og sikre partner for kvalitetsbevidst rustbeskyttelse af din bil. Vores rustbeskyttelse sikrer din bil mod rust i det omskiftelige danske klima.

  Vælger du Tectyls professionelle rustbeskyttelse, er du garanteret en behandling i høj kvalitet, der beskytter din bil i mange år fremover takket være vores kvalitet og lange garanti.

  Det er hårdt for din bil at køre på de barske, danske veje med sne, salt, regn og slud. Vores dygtige team sikrer, at du får en rustbeskyttelse af din bil af høj kvalitet, så din bils værdi bliver bevaret i mange år fremover.

  Fordele ved rustbeskyttelse

  Du får en lang række af fordele, når din bil får rustbeskyttelse hos Tectyl:

  • Lang garanti: Vi giver med god ro en garanti på helt op til 30 år* på din rustbeskyttelse, fordi vi ved, at vores produkter og servicen i vores landsdækkende centre er i top.
  • Længere holdbarhed: Rustbeskyttelse hos Tectyl forlænger levetiden på din bil, så du kan nyde din bil i mange år fremover.
  • Øget sikkerhed: I det omskiftelige danske vejr, tærer rusten din bil og dens komponenter, hvilket i sidste ende kan føre til, at sikkerheden bliver forringet. Med en Tectyl rustbeskyttelse mindsker du risikoen for rustdannelse på vigtige komponenter.
  • Større værdi: Om din bil er ny eller har nogle år på bagen, sikrer du en bedre gensalgsværdi på din bil, når du får en rustbeskyttelse hos Tectyl.
  • Færre værkstedsbesøg: Det bliver nemmere at vedligeholde din bil med en korrekt rustbeskyttelse fra Tectyl. På den måde afhjælper rustbeskyttelse nogle af de dyre rustrelaterede værkstedsbesøg.

  *Garantiperioden afhænger af bilens alder og stand ved 1. rustbeskyttelse. Det er centret, der afgør, om bilen kan oprettes i garantisystemet.

  Priser på rustbeskyttelse

  Prisen på din bils rustbeskyttelse afhænger af forskellige faktorer, der strækker sig fra model til årgang. Uanset hvilken stand din bil er i, får du en professionel vejledning, god service og et godt produkt hos Tectyl.

  Du har altid mulighed for at finde prisen på din rustbeskyttelse, inden du booker tid til behandlingen. Det gælder også de forskellige tilvalg som eksempelvis støjdæmpning, der er mulige sammen med din rustbeskyttelse.

  Er du i tvivl, om din bil behøver en rustbeskyttelse, har du også mulighed for via bookingformularen at bestille en gratis rustkontrol. Her gennemgår vores dygtige medarbejdere din bil, hvor vi vurderer om din bil trænger til rustbeskyttelse.

  Prisen på rustbeskyttelse afhænger af forskellige faktorer

  Når du bestiller en rustbeskyttelse hos et af de mange Tectyl-centre i hele landet, afhænger prisen på rustbeskyttelse af flere forskellige faktorer:

  • Bilens alder: Rustbeskyttelse kan være mere omfattende, hvis din bil er af ældre dato, og måske har der allerede sat sig rustspor, som skal behandles grundigere. Bilens alder har samtidig betydning for garantien. Derfor anbefaler vi hos Tectyl, at du hurtigst muligt rustbeskytter din bil.
  • Bilens type: Prisen kan variere alt afhængig af bilens type. Der kan nemlig være en lille variation, om det er en person-, el- eller varebil, du kører i.
  • Bilens stand: Ligesom ved bilens alder, kan standen på din bil ændre sig over tid, og det kan have betydning for prisen på rustbeskyttelse. Det kan muligvis kræve ekstra forberedelse og behandling, hvis der er tegn på rust.
  • Bilens model: Sidst men bestemt ikke mindst afhænger prisen på rustbeskyttelse hos Tectyl af din bils model.

  Du kan opleve små prisforskelle på vores rustbeskyttelse i hele landet, fordi Tectyl er en frivillig kæde med selvstændige Tectyl-centre. Når du bestiller tid hos dit foretrukne Tectyl-center, vil du altid få prisen inden behandlingen.

  En korrekt undervognsbehandling udføres altid af specialteknikere og omfatter:

  • Afmontering af bilens skjolde/bundplader, hjul og inderskærme i hjulkasser
  • Grundig afrensning af alle salt- og skidtrester
  • Ekstrem høj indtrængningsevne indvendig i alle skjulte hulrum, vanger, døre, paneler og klapper mv.
  • Herefter påføres rustbeskyttelse på hele undervognen, ophæng og vanger m.m.
  • En afsluttende påføring af et særdeles stærkt slidlag på hele undervognen.
  • Fotodokumentation tilbydes hvis ønsket
  • Vask, aftørring og hærdning af bilen, så den er ren og klar ved afhentning.

  Perfekt rustbehandling med sprøjteskema

  Sprøjteskema er udarbejdet for at give den perfekte rustbehandling til netop din bil. Sprøjteskemaet viser bilens opbygning og præcis hvilke områder skal rustbeskyttes. Vi har sprøjteskemaer til 99% af alle biler og modeller på det danske marked.

  Sprøjteskemaer er den mest præcise beskrivelse af, hvor og hvordan undervognbehandlingen af din bil skal udføres for at sikre den bedst mulige undervognsbehandling.

  Der tages hensyn til elektriske dele såsom selestrammere, airbagsensorer samt plastkappe og skjolde ved døre, bund og skærme – Tectyl undervognsbehandling kommer hele vejen rundt om din bil.

  miljøbehandling_til_undervogn_grønt_ikon

  Tectyl tænker på miljøet

  Tectyl tilbyder en miljøvenlig undervognsbehandling/rustbeskyttelse uden opløsningsmidler. Den giver ikke de typiske lugtgener eller drypper fra bilen.

  tectyl_kompletbehandling_grøn_tegning

  Kompletbehandling – til rustbeskyttelse af ældre biler

  Har du en ældre bil som måske tidligere har modtaget en undervognsbehandling, bør du vælge en kompletbehandling. Den er perfekt til biler som har nogle år på bagen, også selv om den gamle rustbeskyttelse er af et andet mærke.

  Rustbeskyttelse hos Tectyl i hele Danmark

  Tectyl-centrene er spredt ud over hele Danmark. Vores værksteder dedikeret til rustbeskyttelse findes både på Fyn og Sjælland samt i de fleste områder af Jylland. Så leder du efter rustbeskyttelse i Aarhus, København eller Odense, finder du et Tectyl-center i nærheden.

  Uanset hvilket Tectyl-center du besøger i enten Jylland, på Fyn eller Sjælland, vil du blive mødt af erfarne og kompetente specialister, der besidder omfattende ekspertise inden for rustbeskyttelse. Ud over selve rustbeskyttelsen står vores eksperter også klar til at rådgive og vejlede dig om at passe godt på din bil.

  Ved at vælge rustbeskyttelse hos et af Tectyls centre i Danmark gør du en god tjeneste for både din bil, dig selv og din økonomi. Du forbedrer sikkerheden, forlænger bilens levetid og bevarer dens værdi, især hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at sælge den.

  Så hvorfor vente? Kontakt os allerede i dag eller book en tid til rustbeskyttelse. Som bilejer er rustbeskyttelse hos Tectyl en klog investering.

  Værd at vide om Tectyl rustbeskyttelse

  Kan det betale sig at rustbeskytte sin bil?

  Det første du skal gøre dig klart er, hvor længe du vil beholde bilen. Er det mindre end 3 år, er behovet ikke så stort i første omgang, men næste køber af bilen skal være meget opmærksom på netop rustbeskyttelse. Ved videresalg er en korrekt rustbeskyttelse med foto og dokumentation et absolut plus og med til at minimere tab ved salg.

  Beholder du bilen i mere end 3 år vil en god rustbeskyttelse være det bedste. Det sikrer værdien af din bil bedre, øger sikkerheden og giver lavere omkostninger til reservedele.

  Hvorfor skal jeg vælge Tectyl?

  Tectyls produkter er voksbaseret. Det betyder, at beskyttelsen i stedet hærder og bliver siddende i min. 3 år og ofte længere. Fugten holdes ude og væk fra din bil. Tectyl giver automatisk 3 års garanti og gratis kontrol hvert 2. år.
  Fordi at produktet hærder, vil du ikke opleve nogen lugtgener i bilens kabine fra afgasning og fordampning samtidig slipper ud for lugtgener og dryp på fliser og jord.
  Økonomien og holdbarheden er således min. 50% bedre med voksbaseret rustbeskyttelse.

  Hvilken rustbeskyttelse er bedst?

  Der findes flere forskellige udbydere og muligheder inden for rustbeskyttelse, og vi anbefaler altid vores kunder at vælge et rustbeskyttelsescenter, der opfylder nedenstående krav. Det er de samme krav, som vi som rustbeskyttelsescenter følger hos Tectyl:

  • Godkendt rustbeskyttelsesprodukt
  • Afrensning og tørring inden undervognsbehandling
  • Fotodokumentation
  • Sprøjteskemaer udviklet til den specifikke bilmodel
  • At centeret er tilsluttet uvildig kontrolordning

  Hvad koster en rustbeskyttelse?

  Din pris på rustbeskyttelse hos Tectyl afhænger af forskellige faktorer, herunder blandt andet din bils model, stand og alder. Hos vores mange Tectyl-centre i hele Danmark både i Jylland og på Fyn og Sjælland, vil du opleve en lille forskel i prisen. Men da vores tilgang til prisen på rustbeskyttelse er gennemsigtig, vil du altid kunne se prisen på din rustbeskyttelse, inden du booker tid ved dit foretrukne Tectyl-center.

  Hvilken rustbeskyttelse skal jeg vælge?

  Vi tilbyder to forskellige undervognsbehandlinger hos Tectyl. Begge giver din bil gode resultater. Du har både mulighed for at få vores kompletbehandling og miljøbehandling, som er en mere miljøvenlig rustbeskyttelse.

  Du kan læse mere om de to typer af rustbeskyttelse her:

  https://tectyldanmark.dk/undervognsbehandling/komplet-rustbeskyttelse/

  https://tectyldanmark.dk/undervognsbehandling/miljo-rustbeskyttelse/

  Lugter Tectyl rustbeskyttelse?

  Tectyls produkter er voksbaseret og indeholder dermed ingen olier eller opløsningsmidler, som kan afgive lugte i kabinen.

  Drypper Tectyl rustbeskyttelse?

  Tectyls produkter er voksbaseret og hærder således op og kan derfor ikke dryppe. Derfor kan du efter behandling straks parkere i indkørsel og lign. uden risiko for at ødelægge egne fliser.

  Hvor ofte skal en undervognsbehandling udføres?

  Tectyl har behandlingsintervaller på op til fire år. Afvigelser kan forekomme ift. bilens stand og brug. Vi udfører derfor altid et grundigt rusttjek inden vi udfører en undervognsbehandling. Garantiaftaler kræver selvfølgelig overholdelse af intervallerne. Kør ind til Tectyl og få en faglig vurdering.

  Er rustbeskyttelse farligt?

  Påføring af produktet kan være farligt og er derfor underlagt strenge regler. Medarbejderne skal bl.a. bruge åndedrætsværn og produkterne skal opbevares korrekt for at undgå spild samt brandfare.

  Tectyl centrene er godkendt til udførelse af denne type arbejde. Rustbeskyttelse der udføres udenfor et autoriseret og godkendt Center er således ulovligt og direkte farligt for medarbejder og miljøet.

  Kontakt altid dit lokale Tectyl center for at få udbedret skader af din rustbeskyttelse.

  Mere information om rustbeskyttelse.