Tectyl undervognsbehandling - Se priser her | Tectyl Danmark

Undervognsbehandling sikrer din bil mod rust

Beskyt din bil med undervognsbehandling hos Tectyl

Tectyl og vores mange landsdækkende centre og værksteder er din pålidelige partner, når det drejer sig om at beskytte din bil mod rust og de omskiftelige, danske vejrforhold. Hos os sikrer du, at din bil holder i mange år fremover, da vores undervognsbehandling og rustbeskyttelse er af allerhøjeste kvalitet.

Der er en lang række af fordele ved at lade din bil blive undervognsbehandlet og rustbeskyttet, hvilket du kan læse meget mere om herunder. Det gavner faktisk ikke kun din bil, men også din pengepung i fremtiden, fordi du mindsker risikoen for unødvendige reparationer.

Vores kompetente medarbejdere sikrer rustbeskyttelse af høj kvalitet til din bil, som kan være afgørende for at opretholde værdien på din bil. Hos Tectyl tager vi dig og din bil alvorligt hver eneste gang, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af din undervognsbehandling.

 

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse beskytter mod vejret

Det kan være hårdt ved din bil at opholde sig på de danske veje på grund af det omskiftelige vejr, vi har herhjemme. Den danske regn, blæst og ikke mindst de saltede vinterveje giver optimale betingelser for udvikling af rust på din bil.

Det er dog ting, som du bestemt ikke behøver at bekymre dig om med en undervognsbehandling og rustbeskyttelse fra Tectyl. Vores kompetente medarbejdere i vores landsdækkende centre tager sig kærligt af rustens skadelige virkninger. Vi sørger nemlig for, at din bil er beskyttet mod rust.

Vores klare mål er at sikre, at din bil er og forbliver rustfri og ikke mindst i god stand i mange år fremover.

Tectyl behandling

Se hvilken type Tectyl undervognsbehandling, der passer til din bil.

Fordele ved undervognsbehandling hos Tectyl

Der er en lang række af fordele, når du vælger Tectyl til undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil.

 • Bilen holder længere: Undervognsbehandlingen og rustbeskyttelse er med til at forlænge levetiden på din bil. Du kan derfor nyde godt af din bil mange år fremover med den korrekte rustbehandling af din bil.
 • Du opnår øget sikkerhed: Rusten ødelægger stille og roligt din bil, og det vil også sige, at bilens konstruktion og dermed sikkerheden kan blive påvirket. Med en undervognsbehandling hos Tectyl forhindres rustdannelse, så du kan føle dig sikker.
 • Din bil bliver mere værd: Ved køb af brugte biler, har det ofte stor betydning, at bilen er undervognsbehandlet og rustfri, og det kan hjælpe til at bibeholde værdien af din bil. Du kan derfor bevare værdien på din bil, hvis du lader Tectyl rustbeskytte din bil.
 • Du undgår værkstedet: Vedligeholdelsen af din brugte bil bliver nemmere med undervognsbehandling, og Tectyl rustbeskyttelse afhjælper unødige dyre rustreparationer ved værkstedsbesøg.
 • Du får lang garanti: Hos Tectyl står vi bag vores produkter og servicen hos vores erfarne rustbeskyttelses centre. Derfor kan vi også med god ro tilbyde en garanti på helt op til 99 år på rustbeskyttelse.

Priser på undervognsbehandling hos Tectyl

Prisen på en undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil, afhænger af forskellige faktorer som f.eks. bilens model og alder, samt hvilken stand bilen er i. Uanset bilens stand får du hos Tectyl den rette vejledning, god service og et godt produkt, så din bil er godt beskyttet.

Du har mulighed for at finde prisen på din undervognsbehandling, inden du booker tid på et af vores centre. Du indtaster blot detaljerne om din bil i bookingformularen, og så får du prisen. Derudover kan du tilføje eksempelvis støjdæmpning som tilvalg i kombination med din rustbeskyttelse.

Det er også muligt at booke tid til en gratis kontrol, hvor vores grundige medarbejdere kommer med anbefalinger til om din bil trænger til rustbeskyttelsesbehandling og hvilken type din bil har behov for. Bestemmer du dig for en undervognsbehandling hos Tectyl, afhænger prisen af forskellige faktorer.

 • Bilens model: De mange forskellige bilmodeller både nye og gamle, der findes, kræver forskellige behandlinger, og derfor kan prisen variere.
 • Bilens type: Prisen kan variere alt afhængig af, om det er en person-, el- eller varebil, der skal rustbehandles.
 • Bilens stand: Hvis din bil allerede er begyndt at vise tegn på rust, kan det kræve ekstra forberedelse og beskyttelse, og det kan få betydning på prisen.
 • Bilens alder: Det kan være en mere omfattende rustbeskyttelsesproces, jo ældre bilen er. Det har samtidig også betydning for den garanti, Tectyl tilbyder.

Tectyl er en frivillig kæde, med selvstændige Tectyl-centre rundt i hele landet, og derfor kan du opleve små prisforskelle på undervognsbehandlingen og rustbeskyttelse. Du får altid din pris, inden du bestiller tid hos dit foretrukne Tectyl-center.

Vi vil klart anbefale, at du giver din bil rustbeskyttelse, da den lille investering i undervognsbehandlingen kan spare dig for mange penge i fremtiden. Din bil er nemlig i de bedste hænder i mange år fremover takket være vores garantiordning på op til 99 år.

Undervognsbehandling hos Tectyl i hele landet

Tectyl-centrene dækker dig, næsten uanset hvor du bor i Danmark. Vi har vores centre til undervognsbehandling og rustbeskyttelse på både Fyn og Sjælland samt i det meste af Jylland. Så leder du efter undervognsbehandling i Aarhus, København eller Odense, så er du godt dækket ind.

Uanset hvilket Tectyl-center du besøger i Jylland eller på Fyn og Sjælland, bliver du mødt af kompetente og dygtige specialister, der har omfattende viden og erfaring inden for rustbeskyttelse. Udover selve undervognsbehandlingen står de også klar med råd og vejledning i forhold til at passe på din bil.

Du gør noget godt for din bil, dig selv og din økonomi, når du vælger en undervognsbehandling hos et af Tectyls centre i Danmark. Du øger sikkerheden, forlænger din bils levetid, og så bevarer du værdien på din bil, hvis den på et tidspunkt skal sælges.

Kontakt os allerede i dag eller book en tid til undervognsbehandling, for som bilejer er rustbeskyttelse hos Tectyl en god investering.

FAQ

Prisen på en undervognsbehandling og rustbeskyttelse afhænger af forskellige faktorer. Det gælder blandt andet din bils alder, stand og model. Du finder mange forskellige Tectyl-centre i hele Danmark både i Jylland og på Fyn og Sjælland, hvor du dog vil kunne opleve en lille forskel i priserne. Men vi går ind for gennemsigtighed, så du vil altid kunne se prisen i bookingformularen, inden du booker tid til undervognsbehandling hos dit foretrukne Tectyl-center.

Hvis du vil have mest muligt ud af din rustbeskyttelse og undervognsbehandling, kan det aldrig udføres for tidligt. Det er hensigtsmæssigt at få foretaget undervognsbehandlingen så hurtigt som muligt, da du så forhindrer rustdannelser fra start, eller forhindrer begyndende rustdannelser i at udvikle sig yderligere. Når bilen engang skal sælges igen, vil det minimere tabet ved salg. Tectyl anbefaler, at bilen regelmæssigt bliver undervognsbehandlet som en del af vedligeholdelsesrutinen, og det vil forlænge din bils levetid. Tectyl har behandlingsintervaller på op til fire år, men spørg os endelig, da det afhænger af behandlingstypen og kan variere fra bil til bil.

Der findes flere udbydere af undervognsbehandling og rustbeskyttelse, og vi anbefaler at du som kunde altid som minimum vælger et rustbeskyttelsescenter der opfylder nedenstående krav:

 • Godkendt rustbeskyttelsesprodukt
 • Afrensning og tørring inden undervognsbehandling
 • Fotodokumentation
 • Sprøjteskemaer udviklet til den specifikke bilmodel
 • At centeret er tilsluttet uvildig kontrolordning.

 

Tectyl undervognsbehandling og de produkter, som vores centre bruger, er godkendte og af høj kvalitet. Det er vores kompetente specialister også, så du altid får en topprofessionel behandling, udført efter specialudarbejdede sprøjteskemaer. Resultatet er en effektiv rustbeskyttelse af din bil, som vil holde i mange år fremover.

Hos Tectyl tilbyder vi to forskellige undervognsbehandlinger, som giver gode resultater for din bil. Det gælder både vores kompletbehandling og miljøbehandling, som er en særdeles miljøvenlig undervognsbehandling. Du kan læse mere om de 2 typer undervognsbehandling her: https://tectyldanmark.dk/undervognsbehandling/komplet-rustbeskyttelse/

https://tectyldanmark.dk/undervognsbehandling/miljo-rustbeskyttelse/

Det kan være forskelligt fra bil til bil, men hos Tectyl anbefaler vi et behandlingsinterval på mellem tre og fire år, afhængig af behandlingstype. Det giver dig sikkerhed for optimal beskyttelse. Men da det kan variere, anbefaler vi altid, at du kontakter dit foretrukne Tectyl-center, så vi kan vurdere intervallet. Vores behandlinger inkluderer altid kvalitetskontrol hvert andet år, så vi kan følge med i hvornår bilen igen har behov for undervognsbehandling.

Ordet ”undervognsbehandling” kan virke misvisende, da det ikke længere kun er bilens undervogn som behandles. Ved en undervognsbehandling bliver bilen påført rustbeskyttende produkter i både hulrum og undervogn. Det er disse produkter, der skaber en beskyttende barriere mod rust og forlænger bilens levetid, opretholder sikkerheden og mindsker værditabet. En korrekt undervognsbehandling er en vigtig proces for din bil, da det kan redde den mange gode år.

I et land som Danmark, hvor vejret er meget omskifteligt, og vejene saltes, er det yderst vigtigt, at din bil får en undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Det kan i sidste ende få konsekvenser for din bil, hvis du ikke rustbeskytter den hensigtsmæssigt. Vedligeholdelse af din bil er en vigtig del af det at forlænge bilens levetid og sikkerhed.