Undervognsbehandling Vangen - Book tid | Tectyl Vangen

Undervognsbehandling og Rustbeskyttelse

Tectyl Center Vangen

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Vangen

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center i Vangen, vi bestræber os altid på at opfylde de højeste standarder inden for branchen.

Hos os er du sikker på at din bil får den bedste og en unik behandling i forbindelse med rustbeskyttelse, støjdæmpning samt også undervognsbehandling, til en favorabel pris.

Find den tid i kalenderen, som passer dig bedst. 

 Fuldt booket  Ledig

Find den rigtige rustbeskyttelse til netop din bil

Tectyl behandlinger - Det enkle valg

Få op til 99 års garanti

En rustbeskyttet bil holder meget længere, er lettere at få gennem syn, giver færre ærgrelser og er mere værd, når bilen skal sælges igen. Garantilængden er på op til 99 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil overholder behandlingsintervallet.

Lånebil

Når du får en Tectyl behandling ved Vangen Tectyl center, tilbyder en lejebil i behandlingstiden.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center Vangen

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Vangen, Frederikshavn

Hos Tectyl Center Vangen tilbyder vi komplet undervognsbehandling til private kunder, virksomheder og bilforhandlere.

Bilen bliver rengjort og tørret inden sprøjtning, og de nødvendige inderskærme og bundplader bliver afmonteret. Tal med Lars om, hvordan arbejdet skal udføres. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores kvalitet inden for undervognsbehandling og rustbeskyttelse, og med Tectyl som partner opnår vi altid de bedste og mest tidssvarende produkter til gavn for bilen og dig.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde dig den bedste undervognsbehandling/rustbeskyttelse til din bil og den bedste service til dig til en fornuftig pris.

Hos Tectyl Center Vangen, Frederikshavn har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi.

"Grundlaget for at levere en optimal undervognsbehandling er vores erfaring inden for rustbeskyttelse/rustbehandling, vores grundige og løbende uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne inden for rustbehandling fra Tectyl".

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os