Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Vejle

UNDERVOGNSBEHANDLING HOS TECTYL CENTER VEJLE

Når du kommer til Tectyl Center Vejle Undervognsbehandling, vil du primært møde Stig og Per. De har med deres baggrund mange års erfaring indenfor bilbranchen og vil gerne give bilejerne endnu et alternativ, når de skal give deres bil en undervognsbehandling. Stig er både uddannet mekaniker og synsinspektør og er desuden ejer af Trekantens Bilsyn, hvor han syner biler.

Stig har i mange år givet kunderne gode råd omkring vedligeholdelse af deres biler, og han har set både gode og dårlige undervognsbehandlinger. Stig mener, at effekten af undervognsbehandlingen afhænger af, hvor grundigt bilen rengøres, og at den skilles ordentligt ad inden behandlingen.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde dig den bedste undervognsbehandling/rustbeskyttelse til din bil og den bedste service til dig til en fornuftig pris.

Hos Tectyl Center Vejle - har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi.

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig i centrum. Derfor må alt, hvad vi foretager os, gøres med udgangspunkt i dine ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal undervognsbehandling er vores erfaring inden for rustbeskyttelse/rustbehandling, vores grundige og løbende uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne inden for rustbehandling fra Tectyl".

Med venlig hilsen

Dit Tectyl Center i Vejle

 

Book tid til rustbehandling

 Fuldt booket    Ledig

Oplysninger om værksted

Tectyl Center Vejle

V/ Stig Normann Rasmussen

Kontakt os

Oplysninger:

Ladegårdsvej 8B ,7100 Vejle
Tectyl Center Vejle website
75711500
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag -
Søndag -

Find os:

Følg Tectyl

Kundetilfredshed:

Hjælp os med at blive bedre?


Giv os din mening

Bedømmelser
Samlet kundetilfredshed

5,0

Seneste kommentar
Vis alle bedømmelser