Rustbeskyttelse, Miljøbehandling og Støjdæmpning

Tectyl Center Stenstrup

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Stenstrup

Få rustbeskyttet din bil ved Tectyl Center ved Stenstrup, fordi vi bestræber os på at leve op til de høje standarder inden for undervognsbehandlingsbranchen.

Hos os kan du være sikker på at din bil får den bedste behandling i forhold til rustbeskyttelse, støjbehandling og undervognsbehandling, og samtidig til en fornuftig pris.

Find den tid i kalenderen, som passer dig bedst.

 Fuldt booket  Ledig

Find den bedste rustbeskyttelse til din bil i Stenstrup

Tectyl behandlinger - Det kloge valg

Få op til 30 års garanti

Rustbeskyttelse til en bil gør at den holder længere, du kan nemmere få den igennem syn, det vil give dig færre ærgrelser samt vil du også øge gensalgsværdien, når din bil skal sælges igen. Garantilængden er på op til 30 år regnet fra bilens første registreringsdato. Du skal blot sørge for at få undervognsbehandlet din bil hvert andet år hos os.

Lånebil

Mens din bil får en Tectyl behandling tilbyder vi et midlertidigt transportmiddel til dig.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center Stenstrup

UNDERVOGNSBEHANDLING HOS TECTYL CENTER STENSTRUP

Vi startede for mere end 35 år siden og i 2009 overtog Jan Sloth Henriksen virksomheden efter sin far, Poul Erik Henriksen. Målsætningen hos TECTYL CENTER STENSTRUP er at fremstå som et seriøst og kvalitetsbevidst rustbeskyttelsescenter.

Vi vil levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Derfor ønsker vi altid at fremstå som et af de bedste undervognsbehandlings-/ rustbeskyttelsescentre på Sydfyn.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde dig den bedste undervognsbehandling eller rustbeskyttelse til din bil og den bedste service til dig, til en fornuftig og rimelig pris.

Hos Tectyl Center Stenstrup - har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan har vi i sinde at fortsætte.

Det er vigtigt for os, at du som kunde altid føler du er i centrum. Derfor er alt, hvad vi foretager os, gjort med et udgangspunkt i dine ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal undervognsbehandling er vores erfaring inden for rustbeskyttelse/rustbehandling, vores grundige og løbende uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne inden for rustbehandling fra Tectyl".

Kontakt os