Undervognsbehandling Skive - Book tid her | Tectyl Skive

Rustbeskyttelse, Miljøbehandling og Støjdæmpning

Tectyl Center Skive

Velkommen til Tectyl undervognsbehandling cebter i Skive

Få undervognsbehandlet din bil ved Tectyl Center Skive, fordi vi bestræber os på at leve op til de høje standarder inden for branchen.

Ved os er du sikret at din bil får den bedste behandling ift. rustbeskyttelse, undervogns- og støjbehandling, og tilmed til en fornuftig og rimelig pris.

Find den tid i kalenderen, som passer bedst til dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find den perfekte rustbeskyttelse til din bil

Tectyl behandlinger - Det enkle valg

Få op til 30 års garanti

Ved at rustbeskytte din bil sikre du at din bil holder længere, er lettere at få igennem syn, giver dig mindre ærgrelser samt når bilen skal sælges videre til næste ejer vil den have en højere værdi. Garantilængden er på op til 30 år beregnet fra bilens første registreringsdato. Det eneste du som bilejer skal sørge for er at få behandlet din bil hvert andet år hos os.

Lånebil

Når din bil får en Tectyl behandling tilbyder vi dig et midlertidigt transportmiddel til dig, så du ikke er uden bil i behandlingstiden.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center Skive

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Silkeborg

At give vores kunder den bedste rustbeskyttelse og den bedste service er ikke kun et tilbud vi har, men også vores vigtigste opgave.

At vores kunder er i centrum er vigtigt for os - de er grunden til vores eksistens samt også grundlaget for vores konstante udvikling.

Hvad vi fortager os indenfor undervognsbehandling og rustbeskyttelse, gøres altid med et udgangspunkt i vores kunder ønsker fra os.

"Grundlaget for at levere en optimal rustbehandling er vores erfaring, uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne fra Tectyl".

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os