Handelsbetingelser | Tectyl

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden

Tectyl Group Danmark Aps
CVR: 41250941
Nybodalen 1-3
7500 Holstebro

info@tectyldanmark.dk
Telefon: 9741 2077

Virksomhedens ydelser

Tectyl Group Danmark tilbyder forskellige typer af rustbeskyttelse. Disse behandlingstyper kan variere fra et Tectyl-center til et andet. Yderligere information om de forskellige typer rustbeskyttelse kan findes på https://tectyldanmark.dk/undervognsbehandling/.

Indgåelse af aftale

Indgåelse af aftale sker ved kundens henvendelse til et Tectyl-center.

Kunden kan bestille tid til en Tectyl rustbeskyttelse på vores hjemmeside www.tectyldanmark.dk/find-center eller ved at kontakte det ønskede Tectyl-center pr. telefon og mail.

Bilen skal indleveres hos det ved booking valgte Tectyl-center på den aftalte dag og i det aftalte tidsrum. Bilen kan efter behandling afhentes hos samme Tectyl-center i det ved booking oplyste tidsrum.

Priser og betaling

Priser på de forskellige typer behandlinger kan variere fra et Tectyl-center til et andet, og afhænger desuden af biltype. Priserne fremgår på hjemmesiden www.tectyldanmark.dk under det enkelte Tectyl-center.

Alle angivne priser er i danske kroner, inklusive moms. Den samlede pris for ordren inkl. moms vil fremgå forud for købet.

Ved særligt snavsede eller rustne biler kan der pålægges et tillægsgebyr, men dette vil det pågældende Tectyl-center oplyse kunden om, inden behandlingen startes.

Ved rabatordninger og kampagner kan disse som udgangspunkt ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Betaling sker ved afhentning af bilen på det valgte Tectyl-center og kan ske ved betaling med Visa/dankort eller kontant. Kunden vil modtage den endelige faktura, når ordren er udført på værkstedet og betalingen er gennemført.

Levering

Indleveringstidspunkt samt tilbagelevering af køretøjet fremgår af ordrebekræftelsen. Leveringsstedet er hos det valgte Tectyl-center.

Garanti

Garanti på behandling sker i henhold til Tectyl Danmarks garantibestemmelser.
Garantien gælder kun, såfremt at bilen er oprettet i garantiordningen, og alle genbehandlinger overholdes.

For mere information om Tectyl Group Danmarks garantibestemmelser på: https://tectyldanmark.dk/garanti/ 

Fortrydelsesret

Kunden har ret til at fortryde indgåelse af aftalen, indtil påbegyndelsen af rustbeskyttelsen har fundet sted. Dette sker ved at kontakte det valgte Tectyl-center pr. tlf. eller mail inden det tidspunkt, hvor køretøjet
indleveres. Efter dette tidspunkt kan du ikke fortryde aftalen.

Reklamation

Såfremt ydelsen opfattes som mangelfuld er kunden forpligtiget til at henvende sig til det Tectyl-center, som har udført behandlingen. Reklamation skal ske straks efter, at manglen er eller burde være konstateret.

Tectyl-centeret har herefter ret til at undersøge køretøjet med henblik på at konstatere, om der foreligger en mangel eller skade.

Kan der ikke opnås enighed mellem kunden og Tectyl-centeret, kan der rettes henvendelse til Tectyl Danmark på info@tectyldanmark.dk eller Tlf. 97412077

Persondatapolitik

De indtastede personoplysninger er nødvendige for at kunne foretage en booking.
Registreringen af oplysningerne sker med det formål at give kunden den rigtige pris og registrere bookingen korrekt. Følgende oplysninger bliver registreret i forbindelse med en booking:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail
- Reg. nr./stelnummer
- Bilmærke

Det er udelukkende det valgte Tectyl-center, som har adgang til de oplysninger, der registreres i forbindelse med bookingen.

Kundeoplysninger opbevares ikke krypteret.

Vi gemmer oplysninger om kunden, så længe vi har et legitimt og sagligt grundlag herfor, herunder så vi har mulighed for at betjene kunden bedst muligt.
Som udgangspunkt vil alle persondata blive slettet efter 5 år efter afslutning af kundeforholdet, hvorved der menes sidste aktive transaktion. Persondata kan blive gemt længere, såfremt der er et sagligt behov herfor, eksempelvis hvis et retskrav skal fastlægges, gøres gældende eller forsvares, jf. art. 17.3.e.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Oplysninger afgivet til Tectyl videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.
Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Ligeledes har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Henvendelse i forbindelse hermed skal ske til det valgte Tectyl-center.