Undervognsbehandlinger og Rustbeskyttelse

Tectyl Center Haderslev

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Haderslev

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center i Haderslev, her bestræber vi os på at leve op til de højeste standarder inden for branchen.

Hos os er du sikret at din bil får den korrekte behandling ift. rustbeskyttelse og undervognsbehandling, samt også til en favorabel pris.

Find tid til din næste rustbeskyttelsesbehandling i kalenderen. 

 Fuldt booket  Ledig

Find den bedste rustbeskyttelse til din bil i Haderslev

Tectyl behandling - Det enkle valg

Få op til 30 års garanti

Ved at undervognsbehandle din bil, vil du sørge for at din bil får et længere liv, samt også er lettere at få igennem syn, giver færre ærgrelser og har en højere salgsværdi når den skal videre til anden ejer. Garantilængden er på op til 30 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil behandles hvert andet år hos os.

Lånebil

Mens din bil får en Tectyl behandling i vores afdeling i Haderslev tilbyder vi et transportmiddel til dig.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center Haderslev

UNDERVOGNSBEHANDLING HOS TECTYL CENTER I  HADERSLEV

Hos Tectyl Center Haderslev arbejder vi altid på at forbedre vores kvalitet inden for undervognsbehandling og rustbeskyttelse, og med Tectyl som partner opnår vi altid de bedste og mest tidssvarende produkter til gavn for bilen og dig.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde dig den bedste undervognsbehandling/rustbeskyttelse til din bil og den bedste service til dig til en fornuftig pris.

Vores kunder er altid i centrum - de er vores eksistensberettigelse og grundlaget for vores fortsatte udvikling. Derfor må alt, hvad vi foretager os indenfor undervognsbehandling og rustbeskyttelse, gøres med udgangspunkt i dine ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal rustbeskyttelse/rustbehandling er vores erfaring, uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne fra Tectyl".

Kontakt os