Undervognsbehandling, Rustbeskyttelse og Støjdæmpning

Tectyl Center Viby

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Viby

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center Viby, fordi vi bestræber os på at leve op til de højeste standarder inden for branchen.

Hos os er du sikker på at din bil får den ”rigtige” behandling ift. rustbeskyttelse, støj- og undervognsbehandling, og tilmed til en favorabel pris.

Find den tid i kalenderen, som passer dig bedst. 

 Fuldt booket  Ledig

Find den perfekte rustbeskyttelse til din bil

Tectyl behandlinger - Det enkle valg

Få op til 30 års garanti

En rustbeskyttet bil holder meget længere, er lettere at få gennem syn, giver færre ærgrelser og er mere værd, når bilen skal sælges igen. Garantilængden er på op til 30 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil behandles hvert andet år hos os.

Lånebil

Mens din bil får en Tectyl behandling tilbyder vi et transportmiddel til dig.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Sprøjteoperatør søges

Vi søger en ny medarbejder til stillingen som sprøjteoperatør/undervognsbehandler. Her vil du komme til at indgå i et team, hvor du vil finde god sparring med særdeles kompetente kollegaer med højt humør og højt til loftet. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer. 

Om Tectyl Center Viby / Bedrebil.dk

I 2000 startede brødrene Michael og Henrik Henriksen firmaet "Århus Industri- og Autolakering".

Med vores store erfaring og høje serviceniveau, fik vi hurtigt mange kunder, både private, bilforhandlere og større danske virksomheder.

Allerede i efteråret 2001 fik vi mod på mere, og åbnede derfor undervognscenter i baglokalerne af lakeringsværkstedet. Med en voksende kundekreds blev det nødvendigt at udvide, og i august 2005, flyttede undervogns-afdelingen over i nabobygningen, og blev dermed et af Danmarks største undervognscentre. Samtidig blev endnu en aktivitet startet op, idet vi blev Bilsyn Center og Motorkontor.

I 2012 overtog vi sammen med Alex Masters undervognscenteret i Skanderborg.

Undervognsbehandling med Tectyl

I dag er vi gået over til undervognsbehandling med Tectyl som tilbyder de mest miljøvenlige rustbehandlings-produkter. Den voksbaserede rustbeskyttelse har endda op til 30 % lavere forbrug af materialer end traditionelle behandlinger og markedets laveste indhold af opløsningsmidler.

I dag har vi 12 ansatte. Vi sætter en ære i at yde en god service, og besvarer altid dit telefonopkald personligt. Hvis du kontakter os online, gør vi vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. Har du brug for at aflevere din bil meget tidligt, kan du inden vores åbningstid aflevere nøglen i en forsikrings-godkendt nøgleboks.

Kontakt os