Undervognsbehandling Viby, Aarhus » Se pris her | Tectyl

Undervognsbehandling, Rustbeskyttelse og Støjdæmpning

Tectyl Center Viby

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Viby

Book tid til undervognsbehandling →

Det danske klima med fugt og kulde, tilsat vejsalt og andet godt fra havet, er guf for rustangreb på din bil. Med den rette indsats kan du minimere risikoen og øge værdien af din brugte bil.

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center Viby i Aarhus S. Her får du top service og hver dag bestræber vi os på at leve op til de højeste standarder inden for branchen.

Hos os er du dermed sikker på at din bil får den ”rigtige” behandling ift. rustbeskyttelse, støj- og undervognsbehandling, og tilmed til en favorabel pris.

Find en tid til undervognsbehandling i Viby/Aarhus der passer dig →

 Fuldt booket  Ledig

Find den perfekte rustbeskyttelse til din bil

Se pris på Tectyl undervognsbehandlinger - Det enkle valg:

Få op til 99 års garanti på rustbeskyttelse

En rustbeskyttet bil holder meget længere, er lettere at få gennem syn, giver færre ærgrelser og er mere værd, når bilen skal sælges igen. Garantilængden er på op til 99 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil overholder behandlingsintervallet.

Lånebil

Mens din bil får en Tectyl behandling hos Tectyl Viby, tilbyder vi et transportmiddel til dig, der bor et andet sted i Aarhus og har brug for en lånebil i behandlingsperioden.

Tectyl Viby er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos Tectyl Viby/Aarhus. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på tectyldanmark.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte Tectyl centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Del din regning op

Rustbeskyttelse af bilen er ikke blot en engangsudgift, men er en kontinuerlig post, hvis man ønsker at vedligeholde bilens tilstand, præcis som besøgene hos tandlægen.

Rustbeskyttelse kan dog være en stor post i budgettet - derfor tilbyder vi hos Tectyl Viby/Aarhus at du kan få splittet din regning op til månedlige ydelser i samarbejde med Resurs Bank, på den måde kan du klare betalingerne over en længere periode. 

Om Tectyl Center Viby Aarhus / Bedrebil.dk

I 2000 startede brødrene Michael og Henrik Henriksen firmaet "Århus Industri- og Autolakering" i udkanten af Viby, i retning mod Hasselager.

Med vores store erfaring og høje serviceniveau, fik vi hurtigt mange kunder, både private, bilforhandlere og større danske virksomheder.

Allerede i efteråret 2001 fik vi mod på mere, og åbnede derfor undervognscenter i baglokalerne af lakeringsværkstedet. Med en voksende kundekreds blev det nødvendigt at udvide, og i august 2005, flyttede undervogns-afdelingen over i nabobygningen, og blev dermed et af Danmarks største undervognscentre. Samtidig blev endnu en aktivitet startet op, idet vi blev Bilsyn Center og Motorkontor.

I 2012 overtog vi sammen med Alex Masters undervognscenteret i Skanderborg.

Undervognsbehandling med Tectyl

I dag er vi gået over til undervognsbehandling med Tectyl som tilbyder de mest miljøvenlige rustbehandlings-produkter. Den voksbaserede rustbeskyttelse har endda op til 30 % lavere forbrug af materialer end traditionelle behandlinger og markedets laveste indhold af opløsningsmidler.

I dag har vi 12 ansatte. Vi sætter en ære i at yde en god service, og besvarer altid dit telefonopkald personligt. Hvis du kontakter os online, gør vi vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. Har du brug for at aflevere din bil meget tidligt, kan du inden vores åbningstid aflevere nøglen i en forsikrings-godkendt nøgleboks.

Kommer du inde fra Aarhus, kør gennem Viby i retning mod Hasselager og drej til venstre ad Øllegårdsvej. 

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Sprøjteoperatør søges

Vi søger en ny medarbejder til stillingen som sprøjteoperatør/undervognsbehandler. Her vil du komme til at indgå i et team, hvor du vil finde god sparring med særdeles kompetente kollegaer med højt humør og højt til loftet. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer. 

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os