Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Silkeborg

Danmarks mest moderne Tectyl rustbeskyttelses center er åbnet I Silkeborg. Tectylcenteret byder på top moderne udstyr, kabiner, sprøjter og tørrekabine, som gør selve ventetiden kortere for kunden. Hvor andre undervognsbehandlingscentre tager op til 3-4 dage om en behandling kan Tectylcenter Silkeborg gøre det på max. 2 dage pga. super effektiv tørrekabine.

Hvis du vil sikre dig det bedste for din bil, kan du også spørge os om et gratis rusttjek inden du sender bilen til rustbeskyttelse - vi gennemgår alle bilmærker og kommer med anbefalinger.

Tectyl undervognsbehandling hvorfor?

Hos Tectylcenter Silkeborg bruger vi Tectyl undervognsbehandling til din bil, fordi Tectyl med mere end 75 års erfaring tilbyder den absolut bedste kvalitet inden for rustbeskyttelse. Det gælder både produkter og metoder til undervognsbehandling.

Vi har fokus på miljø og giver samtidig længere levetid på din bils undervogn i forhold til klimaet her i Danmark. Vi har pga. frost og sne meget mere forbrug af salt på vejene og dermed større behov for at beskytte vores biler, så hvis du vælger at få din bil undervognsbehandlet holder du udefra kommende rust fra bilen, den har en bedre gensalgsværdi og der vil være færre reparationsudgifter, som følge af rustdannelser under vognen.

Vælger du Tectyl undervognsbehandling hos Tectylcenter Silkeborg får din bil en rustbeskyttelse uden opløsningsmidler til stor gavn for miljø og personalet, som arbejder med produkterne.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde dig den bedste undervognsbehandling/rustbeskyttelse til din bil og den bedste service til dig til en fornuftig pris.

Hos Tectyl Center Silkeborg - har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi.

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig i centrum. Derfor må alt, hvad vi foretager os, gøres med udgangspunkt i dine ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal undervognsbehandling er vores erfaring inden for rustbeskyttelse/rustbehandling, vores grundige og løbende uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne inden for rustbehandling fra Tectyl".

Med venlig hilsen

Tectyl Center Silkeborg

Book tid til rustbehandling

 Fuldt booket    Ledig

Oplysninger om værksted

Tectyl Center Silkeborg

V/ Per B. Christensen & co

Kontakt os

Oplysninger:

Kejlstruphøjvej 2 ,8600 Silkeborg
Tectyl Center Silkeborg website
87221010
Mandag 07:30 - 15:45
Tirsdag 07:30 - 15:45
Onsdag 07:30 - 15:45
Torsdag 07:30 - 15:45
Fredag 07:30 - 14:00
Lørdag -
Søndag -

Find os:

Følg Tectyl

Kundetilfredshed:

Hjælp os med at blive bedre?


Giv os din mening

Bedømmelser
Samlet kundetilfredshed

4,8

Seneste kommentar
Vis alle bedømmelser