Rustbeskyttelse og Undervognsbehandling

Tectyl Center Odense

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Odense

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center i Odense, her bestræber vi os på at leve op til de høje normer inden for branchen.

Hos os sikrer du dig at din bil får den bedste behandling ift. rustbeskyttelse, støj- og undervognsbehandling, og tilmed til en rigtig god pris.

Find den tid i kalenderen, som passer bedst dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find den perfekte rustbeskyttelse til din bil i Odense

Tectyl behandlinger - Det pålidelige valg

Få op til 30 års garanti

Rustbeskyttelse giver din bil et forlænget liv, du gør det nemt at få den igennem syn, samt øger du også din bils værdi hvis du beslutter at den skal sælges.
Garantilængden er på op til 30 år beregnet fra bilens 1. registreringsdato. Det eneste du skal sørge for, er at din bil behandles hvert andet år hos os.

Lånebil

Mens din bil får en Tectyl behandling tilbyder vi dig et midlertidigt transportmiddel.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center i Odense

Fejlfrie undervognsbehandlinger er vores mærkesag

Vi har tilsammen mere end 100 års erfaring indenfor rustbeskyttelse og undervognsbehandling i Odense, og vores gode og trofaste medarbejdere har været med i henholdsvis 21, 30 og 33 år.

De er alle meget ærekære omkring deres arbejde, og går ikke på kompromis. Det er deres fortjeneste, at vi gang på gang kan gennemgå Teknologisk Instituts kontrol med 0 fejl, og dermed kan levere et kvalitetsprodukt til vores kunder – hver gang! Teknologisk Instituts kontrol er den eneste godkendte kontrolordning i Danmark, med uanmeldte besøg et par gange om året.

Erfaring er altafgørende, når man snakker rustbeskyttelse, da der ikke findes nogen egentlig uddannelse indenfor området.  Vi adskiller og afmonterer så meget, at borehuller undgås. Vi fotodokumenterer altid at adskillelsen har fundet sted. 

Ligesom vi er kontrolleret af Teknologisk Institut, er alle vores produkter selvfølgelig også godkendt af Teknologisk Institut. Hos os går høj kvalitet, god service og rimelige priser hånd i hånd. 

Vi er et bundsolidt familiedrevet firma, som arbejder ud fra devisen om, at med kvalitet og ærlighed når man længst!

Kontakt os