Undervognsbehandling Odense - Book tid her | Tectyl Odense

Rustbeskyttelse og Undervognsbehandling

Tectyl Center Odense

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Odense

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center i Odense, her bestræber vi os på at leve op til de høje normer inden for branchen.

Hos os sikrer du dig at din bil får den bedste behandling ift. rustbeskyttelse, støj- og undervognsbehandling, og tilmed til en rigtig god pris.

Find den tid i kalenderen, som passer bedst dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find den perfekte rustbeskyttelse til din bil i Odense

Tectyl behandlinger - Det pålidelige valg

Få op til 99 års garanti

En rustbeskyttet bil holder meget længere, er lettere at få gennem syn, giver færre ærgrelser og er mere værd, når bilen skal sælges igen. Garantilængden er på op til 99 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil overholder behandlingsintervallet.

Lånebil

Mens din bil får en Tectyl behandling tilbyder vi dig et midlertidigt transportmiddel.

Del din regning op

En rustbeskyttelse af bilen er ikke blot en engangsudgift, men kontinuerlig post hvis man ønsker at vedligeholde bilens tilstand, præcis som besøgene hos tandlægen.

Rustbeskyttelse kan være en stor post i budgettet - derfor tilbyder vi hos Tectyl Odense at du kan få splittet din regning op til månedlige ydelser i samarbejde med Resurs Bank, på den måde kan du klare betalingerne over en længere periode. 

Tectyl Odense er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos Tectyl Odense. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på tectyldanmark.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte Tectyl centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center i Odense

Fejlfrie undervognsbehandlinger er vores mærkesag

Vi har tilsammen mere end 100 års erfaring indenfor rustbeskyttelse og undervognsbehandling i Odense, og vores gode og trofaste medarbejdere har været med i henholdsvis 21, 30 og 33 år.

De er alle meget ærekære omkring deres arbejde, og går ikke på kompromis. Det er deres fortjeneste, at vi gang på gang kan gennemgå Teknologisk Instituts kontrol med 0 fejl, og dermed kan levere et kvalitetsprodukt til vores kunder – hver gang! Teknologisk Instituts kontrol er den eneste godkendte kontrolordning i Danmark, med uanmeldte besøg et par gange om året.

Erfaring er altafgørende, når man snakker rustbeskyttelse, da der ikke findes nogen egentlig uddannelse indenfor området.  Vi adskiller og afmonterer så meget, at borehuller undgås. Vi fotodokumenterer altid at adskillelsen har fundet sted. 

Ligesom vi er kontrolleret af Teknologisk Institut, er alle vores produkter selvfølgelig også godkendt af Teknologisk Institut. Hos os går høj kvalitet, god service og rimelige priser hånd i hånd. 

Vi er et bundsolidt familiedrevet firma, som arbejder ud fra devisen om, at med kvalitet og ærlighed når man længst!

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os