Undervognsbehandling Hammel - Book tid her | Tectyl Hammel

Undervognsbehandling og Rustbeskyttelse

Tectyl Center Hammel

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Hammel

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center i Hammel, her bestræber vi os på at leve op til de højeste standarder inden for branchen.

Hos os er du sikker på at din bil får den bedste behandling i forhold til rustbeskyttelse, støj- og undervognsbehandling, og tilmed til en fornuftig pris.

Book tid på tlf. 86969000 - Så finder vi en tid der passer dig. 

Find den bedste rustbeskyttelse til din bil i Hammel

Tectyl behandling - Det enkle valg

Få op til 99 års garanti

En rustbeskyttet bil holder meget længere, er lettere at få gennem syn, giver færre ærgrelser og er mere værd, når bilen skal sælges igen. Garantilængden er på op til 99 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil overholder behandlingsintervallet.

Lånebil

Når din bil får en Tectyl behandling i vores center i Hammel tilbyder vi i behandlingstiden en lånebil så stadig kan komme på arbejde eller gøre dine daglige gøremål.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center Hammel

Den vigtigste opgave vi har, er at tilbyde vores kunder den ubestridte bedste rustbeskyttelse til deres bil, samt også at udøve den bedste service for vores kunder.

Hos os er vores kunder altid i centrum - de er vores 

Vores kunder skal altid være i centrum - de er grunden til vores eksistens og grundlaget for vores fortsatte udvikling.

Derfor er det vigtigt, at alt hvad vi fortager os indenfor de forskellige behandlinger gøres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og tanker.

"Grundlaget for at levere en optimal rustbehandling er vores erfaring, uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne fra Tectyl".

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os