Undervognsbehandling Greve, Ishøj, Hundige » Se pris her | Tectyl

Rustbeskyttelse og undervognsbehandlinger

Tectyl Center Greve

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Greve

Book tid til undervognsbehandling →

Det fugtige, danske klima er guf for rustangreb på din bil, hvilket kan komme til at koste dyrt på den lange bane, især hvis du beholder din bil i mange år. Med den rette indsats kan du dog nemt minimere risikoen og dermed øge værdien af din brugte bil.

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center Greve, mellem Ishøj og Karlslunde. Her bestræber vi os altid på at leve op til de højeste standarder inden for branchen.

Du er dermed sikker på at din bil får den ”rigtige” behandling ift. rustbeskyttelse, støj- og undervognsbehandling, og tilmed til en favorabel pris.

Find en tid til undervognsbehandling i Greve, der passer dig →

 Fuldt booket  Ledig

Find den bedste rustbeskyttelse til din bil i Greve

Se pris på Tectyl undervognsbehandlinger - Det enkle valg:

Få op til 99 års garanti på rustbehandling

En rustbeskyttet bil holder meget længere, er lettere at få gennem syn, giver færre ærgrelser og er mere værd, når bilen skal sælges igen. Garantilængden er på op til 99 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil overholder behandlingsintervallet.

Lånebil hos Tectyl Greve

Når du sender din bil til undervognsbehandling skal du undvære den i et par dage. Mens din bil får en Tectyl-behandling hos os, tilbyder vi derfor mulighed for lån af et transportmiddel.

Tectyl Greve er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos Tectyl Greve. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på tectyldanmark.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte Tectyl centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Del din regning op

En rustbeskyttelse af bilen er ikke blot en engangsudgift, men kontinuerlig post hvis man ønsker at vedligeholde bilens tilstand, præcis som besøgene hos tandlægen.

Rustbeskyttelse kan være en stor post i budgettet - derfor tilbyder vi hos Tectyl Greve at du kan få splittet din regning op til månedlige ydelser i samarbejde med Resurs Bank, på den måde kan du klare betalingerne over en længere periode. 

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center Greve

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Greve

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores kvalitet inden for undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Med Tectyl som partner opnår vi altid de bedste og mest tidssvarende produkter til gavn for både bilen og dig.

Centeret ligger praktisk placeret ved motorvejsafkørsel 27 Greve N, mellem Ishøj og Karlslunde, og dækker derfor et stort område af Køge Bugt.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde dig den bedste undervognsbehandling/rustbeskyttelse til din bil og den bedste service til dig, til en fornuftig pris.

Hos Tectyl Center Greve har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi.

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig i centrum. Derfor må alt, hvad vi foretager os, gøres med udgangspunkt i dine ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal undervognsbehandling er vores erfaring inden for rustbeskyttelse/rustbehandling, vores grundige og løbende uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne inden for rustbehandling fra Tectyl".

Så hvis du bor i Ishøj, Karlslunde, Greve, Solrød eller Hundige, er det oplagt at køre til Tectyl Center Greve for undervognsbehandling.

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os