Undervognsbehandling Greve - Book din tid | Tectyl Greve

Rustbeskyttelse og undervognsbehandlinger

Tectyl Center Greve

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Greve

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center Greve, fordi vi bestræber os på at leve op til de højeste standarder inden for branchen.

Hos os er du sikker på at din bil får den ”rigtige” behandling ift. rustbeskyttelse, støj- og undervognsbehandling, og tilmed til en favorabel pris.

Find den tid i kalenderen, som passer dig bedst. 

 Fuldt booket  Ledig

Find den bedste rustbeskyttelse til din bil i Greve

Tectyl behandling - Det enkle valg

Få op til 30 års garanti

En rustbeskyttet bil holder meget længere, er lettere at få gennem syn, giver færre ærgrelser og er mere værd, når bilen skal sælges igen. Garantilængden er på op til 30 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil behandles hvert andet år hos os.

Lånebil

Mens din bil får en Tectyl behandling i Greve tilbyder vi et transportmiddel til dig.

Tectyl Greve er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos Tectyl Greve. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på tectyldanmark.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte Tectyl centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Del din regning op

En rustbeskyttelse af bilen er ikke blot en engangsudgift, men kontinuerlig post hvis man ønsker at vedligeholde bilens tilstand, præcis som besøgene hos tandlægen.

Rustbeskyttelse kan være en stor post i budgettet - derfor tilbyder vi hos Tectyl Greve at du kan få splittet din regning op til månedlige ydelser i samarbejde med Resurs Bank, på den måde kan du klare betalingerne over en længere periode. 

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center Greve

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Greve

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores kvalitet inden for undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Med Tectyl som partner opnår vi altid de bedste og mest tidssvarende produkter til gavn for både bilen og dig.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde dig den bedste undervognsbehandling/rustbeskyttelse til din bil og den bedste service til dig, til en fornuftig pris.

Hos Tectyl Center Greve - har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi.

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig i centrum. Derfor må alt, hvad vi foretager os, gøres med udgangspunkt i dine ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal undervognsbehandling er vores erfaring inden for rustbeskyttelse/rustbehandling, vores grundige og løbende uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne inden for rustbehandling fra Tectyl".

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os