Undervognsbehandling Randers - Book tid her | Tectyl Randers

Rustbeskyttelse, Miljøbehandling og Støjdæmpning

Tectyl Center Randers

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Randers

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center Randers, fordi vi bestræber os på at leve op til de højeste standarder inden for branchen.

Hos os er du sikker på at din bil får den sikre behandling i forbindelse med rustbeskyttelse, støj-, miljø- og undervognsbehandling, og tilmed til en favorabel pris.

Find den tid i kalenderen, som passer dig bedst. 

 Fuldt booket  Ledig

Find den perfekte rustbeskyttelse til din bil

Tectyl behandlinger - Det enkle valg

Få op til 99 års garanti

En rustbeskyttet bil holder meget længere, er lettere at få gennem syn, giver færre ærgrelser og er mere værd, når bilen skal sælges igen. Garantilængden er på op til 99 år regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du skal blot sørge for, at din bil overholder behandlingsintervallet.

Lånebil

Er du afhængig af en bil? Derfor tilbyder vi også vores kunder at de kan låne en bil imens din egen bliver rystbeskyttet.

Tectyl Randers er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos Tectyl Randers. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på tectyldanmark.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte Tectyl centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center i Randers

UNDERVOGNSBEHANDLING HOS TECTYL CENTER RANDERS

Hos Tectyl Center Randers arbejder vi hver dag på at forbedre vores kvalitet inden for undervognsbehandling og rustbeskyttelse, og med Tectyl har vi de bedste og mest tidssvarende produkter inden for undervognsbehandling og rustbeskyttelse til gavn for bilen og dig.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde kunderne den bedste undervognsbehandling til deres bil og den bedste service for vores kunder.

Hos Tectyl Center Randers - har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi.

Vores kunder skal altid være i centrum - de er grunden til vores eksistens og grundlaget for vores fortsatte udvikling. Derfor må alt, hvad vi foretager os, gøres med udgangspunkt i vores kunders ønsker.

Tectyl undervognsbehandling/rustbeskyttelse sikrer dig:

    - en længere levetid på bilen
    - at bilen lettere går gennem synet
    - færre ærgelser
    - mere værdi ved salg

Vi yder garanti op til 30 år. Du skal blot sørge for, at din bil behandles hvert andet år hos os (varevogne og gulpladebiler dog maks. 12 år).

Har du tidligere fået behandlet bilen med andet end Tectyl og været med i en anden garantiordning, så hør dit lokale Tectyl Center om garantimulighederne.

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os