Rustbeskyttelse og Støjdæmpning

Tectyl Center Morsø

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Morsø

Få undervognsbehandlet din bil hos Tectyl Center på Morsø. Vi bestræber os på at leve op til de højeste standarder inden for rustbehandlings branchen.

Ved os er du sikret at din bil får den bedste behandling ift. rustbeskyttelse, støj- og undervognsbehandling, og tilmed til en rigtig god pris.

Find den tid i kalenderen som passer bedst ind i hvordan din dag er planlagt.

 Fuldt booket  Ledig

Find den bedste rustbeskyttelse til netop din bil

Tectyl behandlinger - Det enkle valg

Få op til 30 års garanti

Når din bil får rustbeskyttelse sikrer du dig at forlænge levetiden på den, ingen pludselige bekymringer for rust, den glider nemmere igennem syn, samt vil du også kunne få flere penge for bilen når den skal sælges videre. Garantilængden er på op til 30 år, som er regnet fra bilens 1. registreringsdato. Du som kunde og bilejer skal blot sørge for at få din bil behandlet hvert andet år her hos os.

Lånebil

Kan du ikke undvære en bil imens din egen bil er til undervognsbehandling? Så kan vi tilbyde dig en lånebil i behandlingsperioden.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Om Tectyl Center Morsø

Velkommen til Autohuset Limfjorden - Dit lokale Tectyl center på Mors

Hos Tectyl Center Morsø er den vigtigste opgave at tilbyde vores kunder den bedste rustbeskyttelse til deres bil og udøve den bedste service for vores kunder.

Vores kunder skal altid være i centrum - de er grundlaget for vores fortsatte udvikling.

Hvad vi foretager os, indenfor undervognsbehandling og rustbeskyttelse, gøres med udgangspunkt i vores kundernes ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal rustbehandling er vores erfaring, uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne fra Tectyl".

Kontakt os

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi at nibh rhoncus, tempor magna non, feugiat nisi.