Tectyl leverer rustbeskyttelse til mange fagområder

Tectyl har rustbeskyttelsesprodukter til alle formål, hvad enten det gælder kort- eller langtidsbeskyttelse og til såvel indendørs som udendørs brug.

Tectyl er et innovativt selskab, hvor produktudvikling i retning mod mere miljøvenlige produkter er naturligt. I dag findes der, til alle fagområder, rustbeskyttelsesprodukter helt uden opløsningsmidler, som er til stor gavn for både miljøet og personalet, der anvender produkterne.

Rustbeskyttelse siden 1930

Tectyl er verdens ældste firma inden for rustbeskyttelse og har opbygget stor viden og erfaring. Tectyl produkterne benyttes verden over inden for mange brancher som transport, energi, byggeri, søfart, maskinindustri m.m. til beskyttelse i al slags vejr. Tectyl er bedst mod rust – både når det gælder produkter til samt udførelse af behandlingen.

En klog investering og grønne løsninger

En korrekt rustbeskyttelse kan spare dig for unødige ærgrelser og udgifter til vedligeholdelse og reparationer. Derudover sikrer du værdien af din bil, når den skal sælges og naturligvis sikkerheden generelt.

Rustbehandling og miljø har altid været en svær balance, men er vigtigt for os alle. Tectyl har altid været markedsledende mht. nye produkter og standarder og er stolte af at være dem på markedet, der kan tilbyde dig de mest miljøvenlige produkter inden for rustbehandling - og det fortsætter vi med. Tectyl er din tryghed og garanti for den bedste kvalitet og en bil uden rust mange år ud i fremtiden!

Læs mere om Miljøvenlig rustbeskyttelse

Godt håndværk og korrekt udførelse

Vores sprøjteteknikere er altid specialuddannede for at sikre en effektiv rustbeskyttelse og har en stor teknisk viden om, hvordan netop din bil skal behandles.

Tectyl anvender sprøjteskemaer, der nøjagtigt anviser, hvad der skal adskilles, adgang til alle skjulte hulrum og hvor elektroniske dele som f.eks. airbagsensorer mv. er placeret. På denne måde sikrer vi, at din bil får den bedste behandling.

Tectyl... bedst mod rust!

Tectyl er den eneste rustbeskyttelsesproducent, der kan tilbyde rustbeskyttelse af biler med produkter, der kun indeholder maks. 2% opløsningsmidler.

På denne side finder du Tectyl programmet, som vi anbefaler til vores autoriserede centre for anvendelse inden for den danske autobranche:

Tectyl Hulrumsprodukter

Tectyl Undervognsprodukter

Tectyl Specialprodukter

Tectyl _ barrel

Tectyl Hulrumsprodukter

Tectyl 4D750

Hulrumsprodukt med kun 2% opløsningsmidler. Unik indtrængningsevne.

  • MAL-kode 00-01.
  • Lugtfrit. Tåler ikke frost.
  • Anvendes på Airmix system.

 

Tectyl 210 R

Lyst, gyldent voksbaseret hulrumsprodukt. Tørrer op til en middelhård og stærk film. Høj indtrængningsevne.

Indeholder opløsningsmidler.

Anbefales påført inden for temperaturinterval mellem 10-35 grader.

Tectyl Undervognsprodukter

Tectyl 5765W
100% vandbaseret produkt til undervognsbeskyttelse. Stærkt slidlag. Produktet hverken støver, drypper eller lugter, og derved bevares duften af ny bil.

  • MAL-kode 00-01.

Produktet anvendes OEM af bl.a. KIA og HYUANDAI.

 

Tectyl 125
Voks/bitumen-baseret undervognsprodukt. Anvendes primært inden for transportbranchen.

Er sort og tørrer op, uden at overfladen mister fleksibilitet.

Indeholder opløsningsmidler.

Tectyl 120-EH
Voks/bitumen-baseret undervognsprodukt og det mest brugte af de traditionelle produkter. Anvendes primært inden for transport-/entreprenørbranchen. Bliver til bronzefarvet tør overflade med en fleksibel film.

Indeholder opløsningsmidler.

Tectyl Specialprodukter

Tectyl 5638W - innovativ på støjdæmpning af biler

Vandbaseret støjdæmpningsprodukt til anvendelse i og på hjulkasser eller indvendigt i kassevogne. Målinger viser en reduktion af støjen på op til 5 db.