Få Cartec Essentials produkter med, når du får udført en Tectyl behandling i juni måned

Fra den 1. - 30. juni 2022, får du Cartec Essentials bilplejeprodukter med til en værdi af kr. 609,- når du får udført en Tectyl-behandling i samme tidsrum hos udvalgte centre*.

Cartec har et omfattende udvalg af bilplejeprodukter til det professionelle marked. Med de tre produkter du får med i pakken her, kan du gøre din bil sommerklar. 

Cartec’s produkter er blevet udviklet og produceret på egen fabrik i Holland siden 1986 af Cartec familien og eksporteres i dag world wide. 

Cartec startede med et lille sortiment til bilpleje, men rummer i dag et bredt og alsidigt sortiment af produkter til rengøring, pleje, vedligeholdelse og tilbehør til biler, lastbiler, busser, campingvogne, båd, tog, fly og motorcykler. Som det sidste nye kan vi nu også tilbyde et komplet sortiment specielt udviklet til vaskehaller.

 

*Vejl. udsalgspris. Gælder ved udført Tectyl-behandling hos udvalgte centre fra den 1. - 30. juni 2022. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder ikke hos Tectyl Center Pandrup, Tectyl Center Rønde, Tectyl Center Vangen, Tectyl Center Thy, Tectyl Center Ikast

Bestil tid hos dit Tectyl center

Produktoversigt

Glass clean & shine

Rengører effektivt glas og spejle uden at efterlade en hinde eller striber. 

Glass Clean & Shine giver et stribefrit resultat og dyb glans indvendigt og udvendigt på bilruden. Produktet renser hurtigt og ubesværet, fjerner snavs, fedt, nikotin og insekter.

Quick spray wax

Spray voks der hurtigt giver en dyb glas, god beskyttelse og ekstrem hydrofobisk effekt. Også kaldet tør vask.

Quick Spray Wax giver lakken en perfekt glans og beskyttelse. Produktet fjerner hurtigt let snavs, såsom støv og fingeraftryk, og kan påføres meget hurtigt og effektivt på både lys og mørk lak. Giver en ekstrem vandafvisende effekt.

Dashborad lotion

Rengører og opfrisker interiør som plastik, vinyl og gummi.

Dashboard Lotion er et ideelt produkt til fornyelse af bilens indre. Det gendanner det originale udseende af plast, vinyl og læder. Dashboard Lotion er ikke fedtet og giver en original silke-mat finish.

Tilbehør

Find dit nærmeste center

Bestil tid