Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Tilst, Aarhus V

Gennemførte undervognsbehandlinger er vores kernekompetence

 

Velkommen til undervognsbehandling hos Tectyl Center Anelyst, Tilst i Aarhus V

Hos Tectyl Center Tilst arbejder vi hele tiden på at forbedre kvaliteten inden for undervognsbehandling og rustbeskyttelse, således vi imødekommer vores kunders behov og ønsker på den mest optimale og effektive måde.

Det er nemlig altafgørende for os, at du altid føler dig i centrum.


Den vigtigste opgave for os er at tilbyde vores kunder den bedste behandling til deres bil. Grundlaget for det er et veluddannet og erfaringsrigt personale, det rette udstyr samt kvalitetsprodukter fra Tectyl.


Ved Tectyl-centeret i Tilst har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service, den personlige betjening samt rimelige priser - og sådan fortsætter vi.

 

Med venlig hilsen

Tectyl Center Anelyst, Tilst, Aarhus V

Godkendt rustbeskyttelsescenter. Klik på billedet for at læse om godkendelsen 

Book tid til rustbehandling

 Fuldt booket    Ledig

Oplysninger om værksted

Tectyl Center Anelyst

V/ Jann Lund

Kontakt os

Oplysninger:

Blomstervej 6 ,8381 Tilst
Tectyl Center Anelyst website
86248344
Mandag 08:00 - 16:30
Tirsdag 08:00 - 16:30
Onsdag 08:00 - 16:30
Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 13:00
Lørdag -
Søndag -

Find os:

Følg Tectyl

Kundetilfredshed:

Hjælp os med at blive bedre?


Giv os din mening

Bedømmelser
Samlet kundetilfredshed

4,7

Seneste kommentar
På den første køretur dagen efter behandlingen, hørte vi lyde, da vi kørte gennem en rundkørsel. Jeg undersøgte bilen og fandt, at en plastskærm hang under bilen. Jeg kørte straks til centret, hvor den første reaktion var, at der var sket en påkørsel. Centret tog dog straks bilen ind og fik plastskærmet fastgjort til bilbunden med en skrue. Jeg undersøgte bilen, da jeg kom hjem og fandt ud af, at der var en jernplade, der var bøjet ned. Jeg kørte til centret igen og de rettede jernpladen, så den igen flugtede med bilbunden. Centret nævnte noget om rustne skruer og at skruehullet var for stort, så de havde sat en større skrue i. Jeg synes ikke, at det er i orden at starte med, at det er kundens skyld, hvad det så heller ikke var. Jeg synes, at centret skulle have set ordentlig efter ved det første fejlbesøg. Det kan ikke passe, at jeg selv skal kravle ned under bilen for at se efter, om det er i orden, hvilket det jo ikke var. Det er muligt, at skruehullet var blevet for stort. Centret kunne selv konstatere, at bilen har været behandlet hos Pava 6 gange, hvor skærmet har været af og på, men selv med en boremaskine må man mærke eller kontrollere om skruen sidder fast, bl.a. ved at bruge det rette moment. Derfor har jeg angivet karakteren 2 for den generelle oplevelse. Jeg kan sende et foto, hvis det ønskes. Jeg har set mere på billederne. Skærmet er beskadiget. Knud Erik Jensen Strynøvænget 22 8381 Tilst 21717726
Vis alle bedømmelser