Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Aalborg

UNDERVOGNSBEHANDLING HOS TECTYL CENTER AALBORG

Tectyl Center Aalborg ligger i dag på Sundsholm 4, 9400 Nørresundby og blev dannet i 2010.

Hos Tectyl Center Aalborg tilbyder vi alt indenfor bilpleje og klargøring. Vi klargøre over 2.000 enheder om året, lige fra Bil, Båd, MC, Campingvogne, Lastbiler og meget mere. Dette er både for private, virksomheder og forhandlere.

Målsætningen for Tectyl Center Aalborg er, at fremstå som et kvalitetsbevidst undervognsbehandlingscenter, der også udfører andre slags opgaver inden for klargøring. Dette gøres i samarbejde med Tectyl, hvilket gør at vores arbejde altid leveres professionelt og i højeste kvalitet.

Vi udfører undervognsbehandling/rustbeskyttelse til deres bil til særdeles konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi understreger at kundens tilfredshed er vores eksistensgrundlag.

Hos Tectyl Center Aalborg - har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling i vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der på alle måder indfrier kundens forventninger og behov i henhold til aftalegrundlaget.

Vi leverer KUN kvalitetsarbejde, og vi mener at kvalitet og pris hænger sammen!

Ved kontakt: Hav venligst bilmærke, model og reg. nr. klar.

Hos Tectyl Center Aalborg sætter vi kunden og ikke mindst kvaliteten i højsædet. Vores kunder skal altid være i centrum - de er vores eksistensberettigelse og grundlaget for vores fortsatte udvikling. Derfor må alt, hvad vi foretager os, gøres med udgangspunkt i kundernes ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal undervognsbehandling er vores erfaring inden for rustbeskyttelse/rustbehandling, vores grundige og løbende uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne inden for rustbehandling fra Tectyl".

Med venlig hilsen

Dit Tectyl Center i Aalborg

 

Book tid til rustbehandling

 Fuldt booket    Ledig

Oplysninger om værksted

Tectyl Center Aalborg

V/ Henrik Rasmussen

Kontakt os

Oplysninger:

Sundsholm 4 ,9400 Nørresundby
Tectyl Center Aalborg website
70251825
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag -
Søndag -

Find os:

Følg Tectyl

Kundetilfredshed:

Hjælp os med at blive bedre?


Giv os din mening

Bedømmelser
Samlet kundetilfredshed

4,8

Seneste kommentar
Rigtig godt center, med fantastisk service!
Vis alle bedømmelser