Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Åbyhøj/Viby, Aarhus V

UNDERVOGNSBEHANDLING HOS TECTYL CENTER ÅBYHØJ/Viby I AARHUS

Kør vinteren trygt i møde med en undervognsbehandling hos Tectyl Center Aabyhøj/Viby i Aarhus. Vores rustbeskyttelsescenter er godkendt af Teknologisk Institut. Instituttets specialister har med andre ord kontrolleret vores udstyr og kvaliteten af vores arbejde  Det er din garanti for veludført undervognsbehandling på din bil!

Læs bemærkningerne fra Teknologisk Institut ved at klikke her.

Det er en god idé at kontakte os, så vi kan vejlede dig i din bils behov for undervognsbehandling. Det er en individuel vurdering af den pågældende bil, om den skal undervognsbehandles — det afhænger blandt andet af bilens alder og forfatning.

For at kunne imødekomme forventningerne til kvalitet har vi brug for to dage til at udføre undervognsbehandlingen af din bil. Tectyl Center Aabyhøj har sprøjteskemaer til alle mærker og bilmodeller. Det sikrer, at din bil bliver behandlet på den optimale måde.

Ved komplet behandling, tages inderskærmene af. Derefter afvaskes bilen meget grundigt med højtryksspuler og tørres, så den er fuldstændig tør. Undervognsbehandling af bilen udføres i alle hulrum, som sprøjtes med specialudviklede dyser.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde kunderne den bedste undervognsbehandling/rustbeskyttelse til deres bil og den bedste service for vores kunder til en fornuftig pris.

Hos Tectyl Center Aabyhøj, Aarhus - har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi.

Vores kunder skal altid være i centrum - de er vores eksistensberettigelse og grundlaget for vores fortsatte udvikling. Derfor må alt, hvad vi foretager os, gøres med udgangspunkt i kundernes ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal undervognsbehandling er vores erfaring inden for rustbeskyttelse/rustbehandling, vores grundige og løbende uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne inden for rustbehandling fra Tectyl".

Med venlig hilsen

Dit Tectyl Center i Åbyhøj, Aarhus V

 

Book tid til rustbehandling

 Fuldt booket    Ledig

Oplysninger om værksted

Tectyl Center Åbyhøj

V/ BedreBil.dk

Kontakt os

Oplysninger:

Vester Løkken 2 ,8230 Åbyhøj
Tectyl Center Åbyhøj website
22249906
Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 12:00
Lørdag -
Søndag -

Find os:

Følg Tectyl

Kundetilfredshed:

Hjælp os med at blive bedre?


Giv os din mening

Bedømmelser
Samlet kundetilfredshed

4,8

Seneste kommentar
Tak for en meget professionel behandling efter at der var konstateret en bule i bilen efter tectylbehandlingen Jeg kommer igen!!
Vis alle bedømmelser