Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Struer/Holstebro

UNDERVOGNSBEHANDLING HOS TECTYL CENTER STRUER, HOLSTEBRO

Vores vigtigste mål er at tilbyde ydelser af høj kvalitet gennem vores team, altid understreger ydeevne og overstiger forventningerne hos vores kunder.

Desuden har vi respekterer individualitet af hver af vores kunder, altid søger at tilbyde personlige tjenester, så deres erfaringer bliver unik og uforglemmelig.

Vi er konstant på udkig efter innovation og udvikling af vores virksomhed og team, altid bliver opdateret med den nyeste på markedet, således at, forenet med vores leverandører, du får den bedste service / mulige service.Dit Tectyl Center i Vestjylland

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores kvalitet inden for undervognsbehandling og rustbeskyttelse, og med Tectyl som partner opnår vi altid de bedste og mest tidssvarende produkter til gavn for bilen og dig.

Vores vigtigste opgave er at tilbyde dig den bedste undervognsbehandling/rustbeskyttelse til din bil og den bedste service til dig til en fornuftig pris.

Hos Tectyl Center Struer - har vi siden begyndelsen lagt vægt på den kvalitetsbevidste service og den personlige betjening, og sådan fortsætter vi.

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig i centrum. Derfor må alt, hvad vi foretager os, gøres med udgangspunkt i dine ønsker.

"Grundlaget for at levere en optimal undervognsbehandling er vores erfaring inden for rustbeskyttelse/rustbehandling, vores grundige og løbende uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne inden for rustbehandling fra Tectyl".

Med venlig hilsen

Dit Tectyl Center i Struer, Holstebro

 

Book tid til rustbehandling

 Fuldt booket    Ledig

Oplysninger om værksted

Tectyl Center Struer

V/ Ole Moeskjær

Kontakt os

Oplysninger:

Gørtlervej 10 ,7600 Struer
Tectyl Center Struer website
97854544
Mandag 08:00 - 16:30
Tirsdag 08:00 - 16:30
Onsdag 08:00 - 16:30
Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 16:30
Lørdag -
Søndag -

Find os:

Følg Tectyl

Kundetilfredshed:

Hjælp os med at blive bedre?


Giv os din mening

Bedømmelser
Samlet kundetilfredshed

0,0

Seneste kommentar
Vis alle bedømmelser